رصدخانه مهاجرت ایران: تنها ۱۶ درصد از شرکت کنندگان نظرسنجی گفتند قصد مهاجرت ندارند

نتیجه عجیب یک نظرسنجی:‌ تنها ۱۶ درصد از افراد شرکت‌کننده گفتند قصد مهاجرت ندارندصدای آمریکا: رصدخانه مهاجرت ایران در تازه‌ترین گزارش خود از افزایش علاقه‌مندی به مهاجرت در میان ایرانیان خبر داد و اعلام کرد که ۸۰ درصد مهاجرت‌ها دلایل اقتصادی و سیاسی دارند.

به گفته بهرام صلواتی مدیر رصدخانه مهاجرت ایران، تنها ۱۶ درصد از افراد شرکت‌کننده در یک نظرسنجی گفته‌اند که قصد مهاجرت ندارند و می‌خواهند در ایران بمانند.


او همچنین افزود: «حدود ۲۰ درصد از مخاطبان نظرسنجی، از ایران مهاجرت کرده‌اند که از میان آنها فقط ۴ درصد گفته‌اند که قصد بازگشت به کشور دارند.»

بر اساس این نظر‌سنجی همچنین بیش از ۶۰ درصد پاسخ‌دهندگان گفته‌اند که تمایل به مهاجرت دارند و برای همین کار برنامه‌ریزی یا اقدام کرده‌اند.

نماینده کارگران در شورای عالی کار اول مرداد با بیان اینکه موضوع مهاجرت به قشر کارگر رسیده است گفت: «به علت دستمزدهای پایین و مشکلات اقتصادی برخی کارگران ماهر یا در مشاغل کاذب مشغول به کار می‌شوند و یا به کشورهای همسایه مانند عراق، قطر، عمان و حتی افغانستان مهاجرت می‌کنند.»

محمد شریفی‌مقدم، دبیرکل خانه پرستار هم چندی پیش در گفتگو با «تجارت‌نیوز» ضمن اشاره به حقوق ۱۰ میلیون تومانی پرستاران گفت برخی از آنها به دلیل «شرایط بد کاری» به مشاغل دیگر از جمله رانندگی برای اسنپ و یا نانوایی روی آورده‌اند و عده‌ای نیز مهاجرت کرده و یا خانه‌نشین شده‌اند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویتکاف: توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی باید دائمی باشد
  • حزب‌الله لبنان: اگر به ایران حمله شود دخالت نمی‌کنیم اما آسیب به خامنه‌ای خط قرمز ماست
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • محسنی اژه‌ای در مورد اعتراضات دانشگاه ها تهدید کرد: ما وارد می‌شویم و هزینه بالاتر می‌رود
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند