تحقیقات سرویس مخفی آمریکا در مورد کشف «کوکائین» در کاخ سفید

یورونیوز: سرویس مخفی ایالات متحده از کشف پودر سفید رنگی که به نظر می‌رسد کوکائین است در کاخ سفید خبر داد. این پودر روز یکشنبه در غیاب جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا و همسرش جیل کشف شد.

سرویس مخفی ایالات متحده می‌گوید پس از کشف این پودر سفید در کتابخانه کاخ سفید، تحقیقات خود را آغاز کرده است که همچنان ادامه دارد.


کتابخانه کاخ سفید از محل‌های بازدید عمومی مردم در این عمارت است و عموم مردم بطور منظم در آن قدم می‌زنند. این کتابخانه همچنین دو طبقه پایین‌تر از محل سکونت ریاست جمهوری آمریکا قرار دارد.

به گزارش واشنگتن پست، آنتونی گوگلیمی، سخنگوی سرویس مخفی آمریکا گفت: «یگان یونیفرم‌پوش سرویس مخفی ایالات متحده در حال گشت روزانه خود در ساختمان کاخ سفید بودند که این ماده سفیدرنگ را کشف کردند.»

به گفته یکی از اعضای تیم آتش‌نشانی اعزامی به محل، آزمایش‌های میدانی اولیه مشخص کرد که ماده کشف شده کوکائین است.

در فایل صوتی ضبت شده که روی سایت openmhz.com قرار گرفته است، صدای یکی از آتش‌نشانان شنیده می‌شود که با تیم مواد پرخطر واشنگتن دی‌سی درباره نتایج آزمایش سخن می‌گوید.

آقای گوگلیمی می‌گوید که آزمایش‌هایی در جهت کشف ماهیت این ماده همچنان در حال انجام است و تحقیقات برای یافتن چگونگی ورورد آن به کاخ سفید ادامه دارد.

وی همچنین افزود که کشف این ماده در وهله اول به تخلیه مختصر کاخ سفید انجامید اما آتش‌نشانان سریعا بی‌خطری ماده مزبور را اعلام کردند.

در هنگام کشف این ماده، جو بایدن و همسرش جیل برای شرکت در مراسم روز استقلال آمریکا به کمپ دیوید سفر کرده بودند و قرار بود صبح سه‌شنبه به وقت ایالات متحده نیز کاخ سفید بازگردند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +215شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +166شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +146حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +126بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +111شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم