نماینده تهران انتشار فیش حقوق صد میلیونی‌اش را تسویه حساب خواند و گفت ۲۸۶ نماینده فیش حقوقی مشابه دارند

 مالک شریعتی نیاسر، نماینده تهران در مجلس و رئیس کمیته تحقیق درباره حقوق‌های نجومیرادیو فردا: رئیس کمیته تحقیق از حقوق‌های نجومی در مجلس شورای اسلامی که انتشار فیش حقوقی صد میلیون تومانی‌اش موجی از واکنش را در پی داشته، انتشار این فیش را اقدامی تلافی‌جویانه از سوی «مدیریت مجلس» دانست.
مالک شریعتی نیاسر، نماینده تهران در مجلس، روز سه‌شنبه ششم تیر در رشته‌توئیتی مدعی شد که این فیش حقوقی «فقط در اختیار مدیریت مجلس» بوده و انتشار آن «شاید تسویه حساب» از سوی «نیروی اجرایی مجلس» بوده است.


این نماینده که ریاست کمیته تحقیق و تفحص از حقوق‌های نجومی در مجلس را نیز بر عهده دارد، با وجود این که مدعی شده فیش حقوقی او در اختیار خودش نبوده، خبر داده که «۲۸۶» نماینده دیگر فیش حقوقی «مشابه» با او دارند.
مجلس شورای اسلامی دارای ۲۹۰ کرسی است و پیشتر نیز بارها موضوع «حقوق نجومی» نمایندگان جنجال‌برانگیز شده است.

بر اساس تصویری که از فیش حقوقی آقای شریعتی نیاسر منتشر شده، او ماهانه نزدیک به صد میلیون تومان بابت نمایندگی مجلس دریافت می‌کند. او همچنین اذعان کرده که از وزارت علوم نیز «حقوق هیئت علمی» دانشگاه را دریافت می‌کند.

این نماینده مدعی شده که بخش عمده حقوق نمایندگی‌اش مربوط به «هزینه اجاره دفتر، خودرو، چند کارمند و سایر هزینه‌های کار» است.

با این حال او پذیرفته است که «البته ابزار تفکیک نیاز فرد فرد نمایندگان به هر مورد وجود ندارد.»

همچنین این نماینده اضافه کرد که هیچ یک از نمایندگان مجاز به استفاده از «مبلغ ودیعه مسکن» که مجلس به آنها می‌دهد، نیستند، اما مجلس ابزاری برای بررسی این موضوع هم پیش‌بینی نکرده و بررسی آن فقط «تقواسنج می‌خواهد».

انتشار فیش حقوقی صدمیلیون تومانی شریعتی نیاسر در حالی است که او سه سال پیش مدعی شده بود که «میانگین درآمد خالص ماهانه» او «حدود ۵.۵ میلیون تومان است».

او در آن زمان، عکسی از خود و الیاس نادران دیگر نماینده اصولگرای مجلس منتشر کرد که در حال امضای «تعهدنامه دیده‌بان شفافیت و عدالت» در محل دفتر این نهاد بودند.
شریعتی نیاسر همچنین بارها خواستار «شفافیت مالی» مقام‌ها و نهادهای دولتی و حکومتی شده است؛ مثلا در دی‌ماه سال گذشته گفت: «شفافیت شرکت‌های دولتی به ویژه تابعه وزارت نفت در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ رعایت نشده است.»

در سال‌های اخیر موضوع حقوق‌های نجومی مقام‌های دولتی و حتی خود نمایندگان مجلس بارها مطرح شده، اما تحقیقات مستقلی در این زمینه انجام نشده و گزارش‌ها به اخبار رسانه‌ای محدود مانده است.

همچنین در ماه‌های اخیر موضوع دریافت خودروهای شاسی‌بلند رانتی از سوی نمایندگان بحث‌برانگیز شد و بر اساس گزارش‌ها، «حدود سیصد خودرو شاسی‌بلند» در این زمینه در نظر گرفته شده بود.

با وجود این فساد مالی، رهبر جمهوری اسلامی اوایل خردادماه، از نمایندگان مجلس دفاع کرد و مدعی شد که اکثریت آنان «ساده‌زیست» هستند.

علی خامنه‌ای پیشتر نیز در ارتباط با پرونده‌های فساد مشابه، از رسانه‌ها خواسته بود «قضیه را کش ندهند» و مدعی شده بود که «عده‌ای می‌خواهند از این حوادث برای زدن توی سر مسئولین سوءاستفاده کنند.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
Momijii - توکیو، ژاپن

اقدامی تلافی جویانه از سوی مدیریت طویله !! بدین معنی که ما همه ، از مفعول گرفته تا وحوش حراست و بسیج و لباس شخصی که پیش پاافتاده ترین مزدوران رژیم هستند ، همه و همه در غارت و فساد غرق هستیم و همه هم از هم آتو داریم و هر کدام بوقتش پته دیگری رو ، روی آب میریزه !! حالا باید از این خرچنگ سمی پفیوز پرسید ، تو پته کدوم یک از مدیران طویله رو کردی که این حرکت رو تسویه حساب و اقدامی تلافی جویانه بحساب آوردی !! بی شرفهای بی ناموس و دزد و فاسد !
‌چهارشنبه ۰۷ تیر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۲
۱۰۲
تنها در اینجا - کپنهاگ، دانمارک

جوانان از بد بختی و نداری خودکشی میکنند اون وقت این حـ...‌ها پول و سرمایه مملکت رو بالا میکشند
‌چهارشنبه ۰۷ تیر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۰
۴۶
سیمرغ ایران - برلین، آلمان
این هم از اون خبرهایی هست که منظور کفتار پیر بود که رو اعصاب مردم راه نرید منظور از مردم امثال این زالو و خودش هست
‌چهارشنبه ۰۷ تیر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۴
۵۱
دو کلمه حرف حساب - حصارک، ایران
خوب اون ها مثل تو هرومزاده هستند.
‌چهارشنبه ۰۷ تیر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۳
۵۴
ako kermanshah - میدلزبرو، انگلستان
ما ملتی هستیم که هنوز یاد نگرفتیم منافع ملی رو به منافع شخصی ترجیح بدیم،
‌چهارشنبه ۰۷ تیر ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۴
۴۲
Allen1983 - لوس آنجلس ، ایالات متحده امریکا
ببینید این ملت چقدر بدبخت هستند که منتظرند این نماینده های دزد واسشون یه کاری انجام بدهند . فکر میکنند اگه این سران دزد جمهوری اسـ... حقوق نجومی نگیرند ، مابقی پول رو بحساب ایشان واریز میکنند . این یارو با این ریختش عین خود روباه هستش که فقط داره توی ذهنش نقشه های دزدی میکشه، حالا توی این مملکت نابود شده ، این دزد شده رییس مبارزه با دزدی😂😂😂😂😂😂😂
‌چهارشنبه ۰۷ تیر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +201شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +150شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم