دعوت معاون اول قوه قضائیه از ایرانیان خارج از کشور: با داشتن پرونده قضایی هم می توانید بدون ترس بازگردید

بی بی سی: معاون اول قوه قضائیه ایران، ایرانیان خارج از کشور را «حتی با داشتن پرونده قضایی» برای بازگشت به ایران دعوت کرد و گفته ایرانیان در خارج ترسی از بازگشت به کشور نداشته» باشند. حجت‌الاسلام محمد مصدق وعده داده که «تضمین» می‌کند ایرانیان خارج از «در فرودگاه دستگیر نمی‌شوند».

محمد مصدق که در مراسم هفته قوه قضائیه درباره اقدامات جدید این قوه سخرانی می‌کرد، از لزوم حمایت از ایرانیان خارج از کشور برای بازگشت به ایران و جذب سرمایه‌گذاران ایرانی در خارج کشور گفته است.


آقای مصدق در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره وضعیت ایرانیان خارج از کشور به «برخی از ایرانیانی که هیچ مشکلی ندارند اما از آمدن به کشور ترس دارند»، تضمین داده که بدون مشکل می‌توانند به کشور باز گردند.

او گفته در فرودگاه نیز هیچ اتفاقی برای آنها نخواهد افتاد: «در فرودگاه بازداشت نمی‌شوند، حتی در صورت داشتن پرونده قضایی، بعدا به پرونده آنها رسیدگی خواهد شد.»

او همچنین تاکید کرده که به ایرانیان ساکن خارج از کشور در صورت داشتن پرونده قضایی کمک خواهند کرد.

معاون اول قوه قضائیه ایران تاکید کرده که سرمایه‌گذاران ایرانی در خارج از کشور باید جذب شوند و این یکی از اهداف اصلی ریاست قوه قضائیه است.

آقای مصدق تاکید کرده به جز افراد معدودی از ایرانیان خارج از کشور که به گفته او «سرمایه‌گذاران معمولا از این قشر نیستند»، هیچ مشکلی برای حضور در ایران ندارند و دولت و قوه قضائیه از بازگشت ایرانیان به خارج از کشور استقبال می‌کنند.

پیش‌تر در تاریخ ۱۲ خرداد اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران در جریان گردهمایی روسای نمایندگی جمهوری اسلامی در خارج از کشور تاکید کرده بود حل مشکلات، دغدغه‌ها و نگرانی‌های ایرانیان خارج از کشور در اولویت وزارت اطلاعات قرار دارد و آنها «آمادگی لازم را برای حل این مشکلات» را دارند.

سخنان معاون اول قوه قضائیه در حالی مطرح شده است که طی سال‌های گذشته بسیاری از ایرانیان خارج از کشور و دو تابعیتی بعد از بازگشت به ایران بازداشت شدند و با اتهام‌های امنیتی به زندان‌های طولانی مدت محکوم شدند.

در تازه‌ترین مورد، فریبا بلوچ، فعال حقوق زنان بلوچ ساکن بریتانیا، گفته است که پسرش که از بریتانیا به ایران رفته، به دست نیروهای امنیتی بازداشت شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
Momijii - توکیو، ژاپن

برو سگ پدر ، برو این مزخرفات رو واسه بابات ، اگر میشناسیش بلغور کن !
یکشنبه ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۰:۴۰
۷۵
Butler - سیدنی، استرالیا

هموطنان ، به این جنایتکاران اعتماد نکنید ، عزیران خود را در داخل و خارج مشگل ساز نکنید ، تنها اگر این جانیان از منبع مالی شما مطلع باشند برای اخازی امکان گروگان گیری شماها موجود است .این جنایتکاران ، کودک و زن و مرد بی سلاح را میکشند و آنچه در خیابان ها به قتل نمی رسانند ، در زندان‌ها و خانه های مخفی میکشند .آیا به قول وقرار همچنین جنایتکارانی می شود اعتماد کرد ؟؟
یکشنبه ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۰:۴۱
۴۳
paksan - ایران، ایران

😂😂😂😂 ای شیخ تو بی عابروتر از اونی که قول بدی و عمل کنی… ببین عایا حتی زن و بچه ات قول و حرفت رو قبول دارن بعد واسه بقیه لاغاز بخون. سیستم قضایی که ایرانی های غیرخودی یا درجه سه وچهار گروگان میگیره تا ایرانی های مثلا خودی تر یا شهروندای درجه دوم ایرانی رو از زندانهای خارجی آزاد کنه 😂😂😂 تنها حکومتی که مردم هیچ ارزشی ندارن براش مگر اینکه خودی باشند!؟
یکشنبه ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۲:۰۳
۵۸
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

مثل روز روشنه که میخواند مردم را بکشند ایران اول اموالشون را بگیرند بعد خودشونو. مگه اخوند دل رحم تا حالا دیدید که این دومیش باشه
یکشنبه ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۳:۱۴
۵۵
زنده باد رضاشاه دوم‌ پهلوی - پاریس، فرانسه

شما داعشی های بیشرف روح الله زم را کشتید! گروگانگیرهای قهاری هستید! آخوند بیشرف قاتل دزد و بی همه چیز پا برهنه! 🤮
یکشنبه ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۴:۵۹
۵۸
دوستدار - استهکلم، سوئد

این اخوند احمق میگوید در فرودگاه که وارد ایران میشوید هیچ اتفاقی برایتان نمی افتد ولی پرونده در دادگاه داشتید انگاه به پرونده تان رسیدگی میشود یعنی اگر مجرم شناخته شدید باید مجازاتش را بکشید. نظام اخوندی نمی تواند زندانش بدونه گروگان دو تابیعتی و خارجی باشد, نظام اخوندی تن به هر کلک و حقه میزند تا ما ایرانیها خارج نشین و خارجی ها را به گروگان نظام پست اخوندی بیفتد ا ! هم وطنان خارج نشین جمهوری اسلامی مرزهای هوای و زمینی را بر ایرانی های گریخته شده باز کند به معنا ان است که نظام اخوندی نیست . پس تا نظام اخوندی در ایران باشد بیاید و جواب رد به خواسته این اخوندهای حقه باز مسئول نظام بدهیم , حتی کسان دوتابیعتی که در گذشته و حال به ایران سفر کردن و میکنند , انها هم برای مدتی نظام اخوندی را تحریم کنن و دست از سفر کردن به ایران بردارند تا نظام پست اخوندی حساب جنایتکار بودنش دستش اید.
یکشنبه ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۶:۵۷
۵۹
ادوینو - گوالف، کانادا

آخه یکی نیست بگه بیشرف بی پدر مردم ایران نمی دانند از چه سوراخی از اون خراب شده ایران فرار کنند حالا شما میخواهید با پای خودشان برگردند به اون جنهنم دره تحت سلطه یک مشت آخوند متحجر بی منطق دزد دروغگو به همین خیال باشید .
یکشنبه ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۴
۶۰
Attila14 - استکهلم، سوئد
دیشب خواب دیدم روح الله زًم میگفت آغوشتون خیلی پرعطوفته
یکشنبه ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۵
۴۶
sahandogli - لندن، انگلستان
اگر احمقی به این حرفها باور کند و به ایران سفر کند بعد از بازداشت حق ندارد جار بزند و اعتراض کند.
یکشنبه ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شمار کشته شدگان سیدنی به ۱۶ نفر رسید؛ پلیس: عاملان حمله به جشن یهودیان پدر و پسر بودند
  • ایران و حزب‌الله مظنون به دست داشتن در حمله مرگبار سیدنی؛ پدر و پسر مهاجم با تهران ارتباطی داشتند؟
  • یوتیوبر آمریکایی در انگلستان: ۱۴مسجد فقط در یک محله در لندن؟ بریتانیا دیگر قابل شناسایی نیست
  • پست پسر سفیر سابق جمهوری اسلامی در استرالیا علیه یهودیان، ساعاتی قبل از حمله سیدنی
  • ایران بر «روابط دیرپا» با لبنان تأکید کرد و بیروت را به گفت‌وگو فراخواند
  • بازسازی حزب‌الله در دستور کار ایران؛ آیا دبیرکل کنونی جایگاه خود را از دست خواهد داد؟
  • آیا رحیم‌پور ازغدی با ارواح پسران ماندلا ملاقات کرد؟؛ درباره ادعایی کذب به نام اربعین سیدالشهدا
  • تقدیر نتانیاهو از قهرمان مسلمان سیدنی؛ میوه فروشی که یکی از عاملان تیراندازی را خلع سلاح کرد کیست؟
  • خداداد عزیزی: اونقدر وجودش رو دارم که عذرخواهی کنم
  • واکنش تُند فوتبالیست ها به جمله جنجالی جواد خیابانی که گفت: آدم پاک فوتبالیست نمیشود
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +207شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +155شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +108بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم