بالا گرفتن دعوا میان پیرهادی و میرسلیم / پیرهادی: دوستان پسرت در آلبانی آسیب دیده اند، به هم ریخته ای!

محسن پیرهادی عضو هیات رئیسه مجلس به مصطفی میرسلیم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مجلس پاسخ داد.

محسن پیرهادی عضو هیات رئیسه مجلس یازدهم به مصطفی میرسلیم  عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مجلس پاسخ داد.


وی گفت: احتمالا کسی که فرق ۲۰۶ و لندکروز را نمی‌دانست بابت آسیبی که دوستان پسرش در آلبانی دیده‌اند به‌هم ریخته و نمی‌داند چه می‌گوید. دوره اینکه برای تخریب، تهمت را با سؤال مطرح کنید گذشته است. سؤال نپرسید؛ هر سندی دارید در رسانه‌ها منتشر کنید.

دفتر میرسلیم امروز در متنی به نام جوابیه خطاب به محسن پیرهادی مدعی شد: ای کاش برای عموم روشنگری و شفاف می‌کردید که منزل مسکونی جناب عالی از کدام محل به شما داده شده است؟
 
ماجرا از آنجا شروع شد که مصطفی میرسلیم از حامیان تعطیلی روز شنبه انتقاد کرد.
مصطفی میرسلیم، نماینده تهران در مجلس نوشت:
این چه افتخاری است که بعضی افراد پیشنهاددهنده و مدافع تعطیلی روز ‎شنبه، مانند اسرائیل، شده اند؟
محسن پیرهادی نماینده تهران در مجلس پاسخ تندی به توئیت اخیر میرسلیم درباره طرح تعطیلی شنبه داد.
محسن پیرهادی نوشت:
کسی که فرق ۲۰۶ با لندکروز را نمی‌فهمد به طریق اولی علت ساماندهی ایام کار و تعطیلات را متوجه نمی‌شود.
دفتر مصطفی میرسلیم هم در بیانیه‌ای که به طور اختصاصی در اختیار دیده‌بان ایران گذاشته، خطاب به محسن پیرهادی نوشته است:
باسمه تعالی و له الحمد
جناب آقای محسن پیرهادی،
نماینده محترم مجلس
با سلام، چند روز است که پیام‌های شما را درباره جناب آقای مهندس سیدمصطفی میرسلیم مبنی بر اینکه «کسی که فرق بین ۲۰۶ و لندکروز را نمی‌فهمد ...» یا «چرا باید جواب امثال میرسلیم را داد؟ ...»، مکرر در مکرر مرور می‌کنیم! البته نه به دلیل اهمیت این سخنان، بلکه به سبب سخیف و موهن بودن محتوای آنها که از زبان نماینده منتخب مردم جامعه اسلامی جاری می‌شود. عجیب است وقتی که چنین اهانت‌هایی از زبان پیامبر اکرم (ص)، ولو در حق دشمنانشان هرگز جاری نشده، نماینده‌ای که لابد خود را از امتِ حضرتش می‌داند، چنان تلخ و سبک سرانه در حق سیدی متخصص، اهل فن و خداترس روا می‌دارد؟!
ای کاش برای عموم روشنگری و شفاف می‌کردید که منزل مسکونی جناب عالی از کدام محل به شما داده شده است؟
 
در خاتمه، شما و خودمان را به این قول تکان دهنده نبی مکرم اسلام، توجه و انذار می‌دهیم:
هرکس به مرد یا زن مومنی تهمت بزند، خدا او را در قیامت در محلی از آتش نگه می‌دارد تا از عهده اثبات آنچه گفته است برآید (بحارالانوار).
والسلام
دفتر جناب آقای مهندس میرسلیم
جوابیه محسن پیرهادی
محسن پیرهادی عضو هیات رئیسه مجلس یازدهم به مصطفی میرسلیم  عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مجلس چنین پاسخ داد.
وی گفت: احتمالا کسی که فرق ۲۰۶ و لندکروز را نمی‌دانست بابت آسیبی که دوستان پسرش در آلبانی دیده‌اند به‌هم ریخته و نمی‌داند چه می‌گوید. دوره اینکه برای تخریب، تهمت را با سؤال مطرح کنید گذشته است. سؤال نپرسید؛ هر سندی دارید در رسانه‌ها منتشر کنید.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
Persiangulf2535 - لند‌ن، انگلستان

چه خودش رو تحویل میگیره مارمولک شیره ایی ( سیدی متخصص ، اهل فن وخدا ترس ) البته از درب عقب صندلی جلو از نوع پراید.
‌پنجشنبه ۰۱ تیر ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۰
۴۵
antifascism - تهران، ایران
شماها که به خاطر تبلیغات جمهوری اسلامی بر علیه مجاهدین خلق با اونها دشمن هستید بدونید همین مجاهدین خلق که مکتب غلطشون باعث سرخوردگیشون شده یه زمانی جونشونو میزاشتن تا انگلهایی مثل این مردیکه رو ترور کنن. اما متاسفانه تفکرات احمقانه سرانشون خصوصا رجوی باعث سرکوبشون شد. الانم ایران نیاز به گروه های مردمی ترور داره تا تک تک این انگلها رو به دیار باقی بفرسته. یکی از بهترین راه های واژگون کردن یک حکومت قدرتمند روش جنگ نامنظم و ترور هست. اما چه کنیم که پولدارهامون دارن عشق میکنن و با همین حکومت خوشن و بی پولها هم شرایط ایجاد یک همچین گروهی رو ندارن. جالبه خلی ها که پول هم دارن و مدعی مبارزه هستن مثل رضا پهلوی جرات و جسارت همچین تکنیکهایی رو ندارن چون میترسن خودشون ترور بشن. اگر کسی برای عده ای انسان میخواد از جان گذشتگی کنه باید همه کار بکنه. بیاد پول بده من گروه ایجاد میکنم. خودم هم نوک حمله وامیستم. آموزش نظامی سربازیم هم در حد جبهه و جنگ بوده چون خدمت سربازیم در پادگان نیروهای برون مرزی سپاه بود. فقط 2سال سرباز گرفتن الباقی نیروی لبنانی و افغانی و عراقی تربیت میکنن اونجا.
‌پنجشنبه ۰۱ تیر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +204شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +151شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم