تصویر مرد باردار تراجنسیتی روی جلد مجله بریتانیایی جنجالی شد

یورونیوز: انتشار عکس لوگان براون، مرد تراجنسیتی ۲۷ ساله دو هفته قبل از زایمانش بر روی جلد شماره ژوئن مجله بریتانیایی گلامور(Glamour) جنجالی شد.

مجله زنان بریتانیا که شماره ماه ژوئن خود را به والدین همجنسگرا و تراجنسیتی اختصاص داده است؛ با انتشار عکس لوگان نوشته است: «ترنس، باردار، مفتخر»


روی جلد این مجله، لوگان براون کنشگر و نویسنده تراجنسیتی در حالی که برهنه ایستاده و کت و شلواری روی بدنش نقاشی شده و شکم حامله‌اش کاملا مشخص است، نشان داده شده است. این مجله همزمان با آغاز ماه «افتخار» دگرباشان جنسی این عکس را منتشر کرده است.

انتشار این عکس منجر به واکنش‌های ترنس-هراسی در صفحه اینستاگرام گلامور شد تا جایی که این مجله تصمیم گرفت بخش نظرات را مسدود کند. اما لوگان براون به این موج نفرت در شبکه‌های اجتماعی عادت کرده است.

او در مصاحبه طولانی خود با گلامور از وجود افرادی که همیشه در کامنت‌ها به وی حمله می‌کنند می‌گوید: « این افراد حرف‌هایی را به صورت آنلاین به من می‌زنند که احتمالا هرگز آن‌ها را رودررو با من نخواهند گفت.»

وی در بخش دیگری گفت: «من یک مرد باردار تراجنسیتی هستم. وجود دارم. بنابراین مهم نیست دیگران چه می‌گویند. من به معنای واقعی کلمه یک شاهد زنده هستم.»
زایمان سخت اما موفقیت‌آمیز
لوگان براون که از ماه مارس، تجربه منحصر به فرد خود را به عنوان یک مرد باردار در اینستاگرام و تیک تاک به اشتراک گذاشته است، در اواسط ماه مه دختری به نام نوا را به دنیا آورد. زایمان او آسان نبوده و سزارین لازم بود، اما اکنون حال پدر و دخترش خوب است.

لوگان براون در این مصاحبه همچنین مشکلاتی را که در طول پیگیری پزشکی‌اش با مراقبینی که به این وضعیت عادت نداشتند، بازگو می‌کند.

او می‌گوید: «من فکر می‌کنم برای برخورد با افرادی چون ما کارکنان باید آموزش ببینند. این باید اجباری باشد زیرا ما وجود داریم و به بیمارستان می رویم.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +322نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +239سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +234پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +173پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +160نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +157شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +125شاهزاده رضا پهلوی: در آخرین پنجشنبه سال، بر مزار همه قهرمانان راه آزادی ایران حاضر شوید
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +115مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +111کشته شدن ۱۳ نیروی بسیجی در حمله‌ای به یک ایست بازرسی در تبریز