تجمع شبانه انبوه مردم مقابل زندان اصفهان برای ممانعت از اعدام سه معترض

دویچه وله: گروهی از مردم اصفهان یکشنبه‌شب برای جلوگیری از اعدام سه معترض پرونده خانه اصفهان مقابل زندان دستگرد این شهر تجمع کردند . پسرخاله مجید کاظمی یکی از این متهمان، در توییتی آورده که بر پایه شواهد این سه معترض اعدام نشده‌اند.

شامگاه یکشنبه، ۲۴ اردیبهشت با انتشار توییتی از سوی محمد هاشمی، پسرخاله مجید کاظمی، معترض محکوم به اعدام، مبنی بر احتمال اعدام او و دو معترض دیگر پرونده خانه اصفهان، جمعی از مردم اصفهان برای جلوگیری از این اعدام‌ها، مقابل زندان دستگرد این شهر تجمع کردند.


در این توییت پسرخاله مجید کاظمی نوشته بود، بر اساس "اطلاعاتی که به دست او رسیده" قرار است بامداد دوشنبه، ۲۵ اردیبهشت "با اذان صبح" این سه معترض اعدام شوند.

تجمع در برابر زندان مرکزی اصفهان از ساعات پایانی یکشنبه شب آغاز شد. بنا بر ویدیوهای منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی، جمعی از مردم اصفهان با خودرو در اطراف زندان مرکزی حضور پیدا کردند و با بوق‌های ممتد و راه‌بندان خواستار توقف اجرای حکم شدند.

ویدیوهای منتشرشده نشان می‌د‌هد که جمعیت حاضر مقابل زندان دستگرد هم فریاد می‌زنند: "این آخرین پیامه، اعدام کنید قیامه".

صبح روز دوشنبه (۲۵ اردیبهشت)، محمد هاشمی در توییترش ضمن تشکر از مردم نوشت: «همچنان خبر رسمی از عدم اجرای حکم نرسیده، ولی اکثر شواهد نشان می‌دهد که مجید کاظمی، صالح میرهاشمی و سعید یعقوبی همچنان در کنار ما هستند.»

مجید کاظمی، صالح میرهاشمی و سعید یعقوبی سه معترضی هستند که در پرونده موسوم به "خانه اصفهان" به اعدام محکوم شده‌اند. فرجام‌خواهی این متهمان در دیوان عالی کشور رد شده و حکم اعدام آنها تایید شده است.

صدا و سیمای جمهوری اسلامی ۲۱ اردیبهشت فیلمی از اعترافات این سه معترض را منتشر کرد که آنها در آن می‌گویند به اسلحه دسترسی داشته و تیراندازی کرده‌اند، اما حتی در اعتراف هم صحبتی از شلیک به مامور نیروی انتظامی یا بسیج نمی‌کنند.

پس از پخش این فیلم، مجید کاظمی در یک فایل صوتی که از مکالمه او با خانواده‌اش ضبط شده، گفت که تحت شکنجه‌های جسمی وحشتناک قرار گرفته و تهدید به تجاوز شده و به همین دلیل ناچار به اعتراف شده است. او در این فایل صوتی از تهدید خانواده‌اش توسط نیروهای امنیتی می‌گوید  و این که به او گفته‌اند برادرش را هم می‌گیرند.
در ۲۵ آبان ‌۱۴۰۱ و در جریان اعتراضات سراسری، در میدان نگهبانی خانه اصفهان، دو عضو بسیج و یک مامور نیروی انتظامی بر اثر شلیک گلوله کشته شدند.
"خانه اصفهان"؛ سه حکم اعدام در پرونده‌ای پر از تناقض
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
zavareh - رودسر، ایران

درود بر مردم شریف اصفهان. پس مردم شهرهای دیگر چرا نشسته اند؟
دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۶
۶۰
ضدبشر - گراتس، اتریش

حالا شاه الهی های فحاش بزرگوار ادعا میکنند معترضان به دستور جناب خدایگان آنجا جمع شده اند .
دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +216شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +166شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +147حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +128بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +111شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم