پسر روحانی منتقد جمهوری اسلامی، توسط افراد مسلح به قتل رسید

حماد ریگی‌کوته (قلندرزهی)، نوجوان ۱۶ ساله و فرزند مولانا محمدعثمان، امام جمعه مسجد الخلیل خاش توسط سرنشینان یک خودرو پژو در منطقه کارواندر با شلیک گلوله کشته شد.

به گفته منابع حال وش، حماد که به همراه خانواده خود به روستای سرتلاپ واقع در منطقه کارواندر مسیر خاش به ایرانشهر رفته بودند، هدف شلیک گلوله سرنشینان یک خودرو پژو قرار گرفته و از ناحیه شکم مجروح و در مسیر انتقال به بیمارستان بر اثر شدت جراحات جان خود را از دست داده است.


مولوی محمدعثمان در جریان جنبش زن زندگی آزادی یکی از منتقدان جدی جمهوری اسلامی بوده و هر جمعه صدای معترضان را از تریبون مسجد الخلیل فریاد زده است.

گفته می‌شود، مراسم خاکسپاری حماد ساعت ۱۹ امشب در روستای نرون از توابع خاش در حال برگزاری است.

در حال حاضر وضعیت شهرستان خاش به شدت امنیتی بوده و نیروهای نظامی در شهر حضور دارند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
دوستدار - استهکلم، سوئد

این نوع جنایات و ترور رذیلانه و نه انسانی فقط از دست مزدوران امنیتی نظام اخوندی بر می اید.
شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۵
۲۶
romano - تهران، ایران

اصلا ربطی به طالبان و گروههای جدایی طلب نداره کودک کشی صفت ج ا . اینا بچه کشند این بچه طفل معصوم یک کودکه ج ا اینطوری بحساب خودش زهر جشم میگره که اتفاقا نتیجه عکس میده مردم ایران در هیچ دوره‌ای در تاریخ اینگونه متحد نبودند بهایی سنی شیعه یهودی سنی بی دین با دین هر فرقه‌ای میدونه ج ا دشمنشونه.
شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۶
۴۵
Momijii - توکیو، ژاپن

این وحشیگریها و جنون جنایت ، میراث محمد و علی و تخم ترکه های وحشی و خونخوارشون در هزار و چهارصد و اندی سال پیش هست که امروز این قوم نانجیب و ضد ایرانی و رهبر کثافت و متعفنش ، علیل وقیح خامه عنی و وحوشش بر علیه مردم انجام میدهند ! خوب که فکرش رو که میکنم ، میبینم اونکسانیکه تخم و ترکه و وابستگان وحشی محمد پدوفیل رو در اون زمان بدرک واصل کردند ، چه کار بجا و نیکی انجام داده اند که دستشون رو باید بوسید و به روح پاکشون درود فرستاد !!
شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۳
۴۵
antifascism - تهران، ایران
بازهم برگی از نسل کشی فاشیسم فارسیسم هندی نژاد ورق خورد. اگر ملت ایران بطور جدی جلوی این فاشیستهای همه چی خواه رو نگیرن اینها چه با حاکمیت دیکتاتوری نژادپرستانه آخوندی یا دیکتاتوری نژادپرستانه سلطنتی دخل همه اقوام ایران رو میارن و کل ایران رو خانه هندی نژادها میکنن.
شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۱
۵۷
Azadi hame - تهران، ایران
هی چپول فاشیست.۰۰۰ چرا تا دو تا حرف میزنی۰۰ سریع ربطش میدی به سلطنت ۰۰ کاش شاه دیکتاتور بود ۰۰ الان ما ایرانی اینقدر وی سرمان نمیخورد۰۰
شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.