عکس روز: این هم گرین کارت ابوالفضل شمخانی، فرزند علی شمخانی دبیر شورای امنیت ملی

ایران بریفینگ می نویسد:این تصویر گرین‌کارت‌ ابوالفضل شمخانی، فرزند علی شمخانی عالی ترین مقام اجرایی و امنیتی جمهوری اسلامی است، کسی که نماینده خامنه‌ای و‌ دبیر شورای عالی امنیت ملی است.
از فرماندهان نسل اول سپاه پاسداران و‌ بی شک یکی از نزدیک ترین آنها به علی خامنه‌ای ، اینکه دولت آمریکا چگونه به او‌ اقامت داده بحث دیگری است و اینکه چگونه پدر او یک عمر مرگ بر آمریکا می گوید و ملتی را یک عمر از هستی ساقط می کند بحثی دیگر.

در روزهای گذشته هم شنیدیم‌که ابوالفضل شمخانی تنها کسی است که از سوی جمهوری اسلامی مجوز صادرات نفت ایران را دارد و روزانه نزدیک به یک میلیون دلار درآمد حاصله از تحریمهای آمریکا نصیبش می‌شود!

یعنی کسی که خود گرین کارت آمریکا دارد مسئول دور زدن تحریمهای آمریکا است!
 
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۱۰۲
تنها در اینجا - کپنهاگ، دانمارک

اینا همشون دست پرورده امریکا هستند
‌پنجشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۰
۵۲
اخوند شیپیشو - اندیمشک، استرالیا

منافع و سودی که کل دنیا از این اراذل و اوباش عایدش میشه تو کل تازیخ دنیا بی سابقست . بنابراین اصلا منطقی براشون وجود نداره که بخواهند این گروه جانی و قاتل و دزد از این کشور رخت بر ببندند . فقط خود مردم ایران فرشته نجات خودشون هستند و لا غیر.
‌پنجشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۱
۵۶
کور شود آنکس که نتواند دید - لندن، انگلستان

اینکه دست اندرکاران ج.ا دزد،فاسد،بی غیرت،بی دین و... هستند شکی نیست ولی کار فتوشاب این کارت افتضاح بزرگیه،اختلاف سنی عکس با سن تاریخ تولد و شروع تاریخ اقامت که از ۱۵ سالگی است
‌پنجشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۶
۱۰۲
تنها در اینجا - کپنهاگ، دانمارک

نه عزیز کارت درسته این جونور متولد ۱۹۸۵ تاریخ صدور کارت هم از ۲۰۱۰ یعنی ۲۵ سالگیش تاریخ پایان کارت هم ۲۰۲۰
‌پنجشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۰
۷۱
senator x - تهران، ایران
من که سالیان متمادیست دارم فریاد میزنم که اکثریت عوامل رژیم ماموران آمریکائی هستند در هیبت سپاهی و بسیجی.با این کشتار رژیم و حساب در رفته تعدادزندانیان سیاسی,هنوز رژیم با جسارت تمام به به کشتار و زندانی و شکنجه ادامه میدهد سازمانهای حقوق بشر را پشم زیر بغلش حساب نمیکند,چرا؟چون آمریکای عزیزش پشتیبانش هست, و این تحریمها فقط بفقط برای ملت است. انواع قطعات پهباد و سلاح و هواپیما و غیره هم شبانه برژیم میرسد و برای رد گم کردن هر از چند گاهی دوطرف یک دعوای زرگری برای خام کردم ملت براه میاندازند و همین.
‌پنجشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۳
۵۵
ابن ملجم(ع) - مونیخ، آلمان
خب امریکا که این مه تیغش برای تحریم و تروریست تیزه،چرا با این دزدها تروریست سر یک سفره مینشین و بهشون اسخون قرض میده. میگن یک هنجنس باز رفت پیش یک متجع تقلید(شمپانزه الله)گفت من با پول کاسبی ماه پیش را دادم یک فرش خریدم برای مسجد، اون اخوند هم گفت، خب این صواب با گناه همخوابی با مردها همدیگر را خنثی میکنند تنها برای تو یک ماتحت اسیب دیده میمونه. حالا مرگ بر امریکا و از دیوار سفارت امریکا بالا رفن ملت جو گیر ایران با همخوابی اخوند و امریکا همدیگر را خنثی< میکنند و تنها اوارش میموبنه که ۴۳ ساله روی سر ملت ایران خراب شده
جمعه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.