حزب کومله با محکوم کردن حملات به عبدالله مهتدی، خواستار اتحاد اپوزیسیون شد

 عبدالله مهتدی دبیرکل کل حزب کومله کردستان ایرانرادیو فردا: حزب کومله کردستان ایران با انتشار بیانیه‌ای حملات اخیر به عبدالله مهتدی، دبیرکل این حزب، را محکوم کرد و بار دیگر خواستار اتحاد نیروهای اپوزیسیون برای مقابله با جمهوری اسلامی شد.

در بیانیه این حزب سیاسی که روز سه‌شنبه، ۲۹ فروردین، منتشر شد، آمده است: «ما کماکان خود را پایبند بە ضرورت همکاری برای اتحاد و همبستگی برای گذار از جمهوری اسلامی می‌دانیم و در این مسیر خواهان همکاری و همراهی بیشترین نیروها هستیم.»


حزب کومله کردستان ایران با این حال تاکید کرد: «اما در این مورد نیز خطوط قرمزی داریم کە اجازە عبور از آنها را نخواهیم داد.»

این حزب توضیحات بیشتری درباره «خطوط قرمز» خود ارائه نکرد.
در روزهای اخیر، یک گفت‌وگوی آقای مهتدی درباره پیشنهاد اعضای جدید به گروه «منشور همبستگی و سازماندهی برای آزادی ایران» معروف به «منشور مهسا» واکنش‌هایی را در شبکه‌های اجتماعی برانگیخت.

دبیرکل حزب کومله در این گفت‌وگو تاکید کرد که با ورود افراد افراطی از هر حزب و گروهی به این جمع مخالف است.

این اظهارات پس از آن صورت گرفت که شاهزاده رضا پهلوی، یکی از امضاکنندگان «منشور همبستگی»، از عدم اجماع میان دیگر امضاکنندگان آن بر سر پیوستن نامزدهای پیشنهادی خود به منشور خبر داده بود.

در حالی که منتقدان آقای مهتدی او را به «تجزیه‌طلبی» متهم می‌کنند، در بیانیه حزب کومله آمده است: «ایشان [عبدالله مهتدی] نە فقط در معرفی مبارزات مردم کردستان و دفاع از خواسته‌ برحق خلق کرد بە سایر مردم ایران و جامعە جهانی، بلکە همچنین در ایجاد و تحکیم و همگرائی و همبستگی کردها با دیگر مردم ایران از هیچ تلاشی فروگذار نکردە» است.

در هفته‌های اخیر بحث بر سر ترکیب گروه منشور مهسا همچنان ادامه دارد. سپس در همین زمینه مصاحبه‌ای از حامد اسماعیلیون، از امضاکنندگان منشور، در وب‌سایت آسو منتشر شد که در آن تاکید می‌کرد که متن این منشور در داخل ایران تدوین شده، و در مورد ترکیب امضاکنندگان منشور «هیچ‌کس در جایگاه تعیین‌ تکلیف نیست.»

شش چهره شناخته‌شده مخالف جمهوری اسلامی شامل رضا پهلوی، شیرین عبادی، حامد اسماعیلیون، مسیح علی‌نژاد، عبدالله مهتدی و نازنین بنیادی در ۱۹ اسفند گذشته، منشوری با عنوان «همبستگی و سازماندهی برای آزادی ایران» منتشر، و هدف از آن را «ایجاد همدلی برای پیروزی انقلاب 'زن زندگی آزادی' و سرنگونی جمهوری اسلامی و رسیدن به ایران آزاد و دموکراتیک» اعلام کردند.

تقریبا همزمان با این منشور، پنج حزب و سازمان «جمهوری‌خواه» ایرانی مخالف جمهوری اسلامی در راستای هم‌افزایی نیروهای سیاسی برای سرنگونی این حکومت، ائتلافی را با عنوان «همگامی برای جمهوری سکولار-دموکرات در ایران» تشکیل دادند.

پیش از امضای این منشور نیز، بیست تشکل صنفی و مدنی مستقل و غیردولتی ایران نیز ۲۵ بهمن‌ماه، در بیانیه‌ای با تأکید بر شعار «زن، زندگی، آزادی»، مطالبات «حداقلی» خود برای بهبود شرایط کشور را اعلام کردند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
مهدی52 - روتردام، هلند
با کمال احترام به تمام احزاب آزادیخواه آیا فکر نمیکنید که با روند کنونی و تشخیص تند رو و کند رو دوباره ما شاهد گروههای مسلح فشار از نوعی دیگر خواهیم و آیا جناب مهتدی گرامی فکر نمیکنید که دموکراسی و دموکراسی خواهی در بین کلاشینکفها و نارنجکها رنگ باخته اند و اینکه اگر بقیه احزاب در این باره سخنی از تندروی و کند روی به میان نیاورده اند دال بر نابینائی آنها نیست؟
‌پنجشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ - ۰۶:۱۹
۶۶
zavareh - رودسر، ایران
ایران و ایرانی با مخالفان تمامیت ارضی میهن شان با احدی شوخی ندارند. آن حملات البته بسیار بجا تنها و تنها بخاطر سیاست ایرانستیزانه تجزیه طلب بودن حزب شما و سخنگویش یعنی عبدالله مهدی است. شما اول تکلیف ما را با سیاست خودتان روشن بفرمایید، بعد تشریف آورده و خواستار همبستگی شوید.
‌پنجشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • مدیر مرکز ضد تروریسم آژانس امنیت ملی آمریکا در مخالفت با جنگ ایران استعفا داد
  • وزیر امور خارجه آلمان: ایده تغییررژیم کنترل‌شده در ایران غیرواقعی است
  • ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • اسرائیل خطاب به بسیجیان: آیا ارزش دارد جانتان را برای رهبران پوشالی به خطر بیاندازید؟
  • واشنگتن پست: اسرائیل ایرانیان را به شورش فرا می‌خواند به‌رغم آنکه از احتمال «قتل‌عام» آنها آگاه است
  • هشدار شاهزاده رضا پهلوی به سرکوبگران در شب چهارشنبه سوری: از ساعت ۶ بعدازظهر خیابان‌ها را ترک کنید
  • شیرین عبادی همکاری با تیم حقوقی رضا پهلوی را تأیید کرد:رژیم می‌خواهد زمین سوخته تحویل دهد
  • ترامپ : ناتو در این جنگ کنار ما نیست؛ نیازی هم به آن نداریم
  • نتانیاهو پس از کشتن لاریجانی و سلیمانی: رژیم را تضعیف می‌کنیم تا مردم ایران بتوانند حذفش کنند
  • +326ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +275شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +255اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +184ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +165فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +141شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد