مسمومیت‌های مشکوک به خوابگاه دانشجویان ۱۳ آبان رسید

 تصویری آرشیوی از ورودی دانشگاه تهرانرادیو فردا: مسمومیت‌های مشکوک دانش‌آموزان و دانشجویان در شهرهای مختلف ایران همچنان ادامه دارد و در یکی از آخرین این موارد گزارش‌هایی از رسیدن این موج به خوابگاه دانشجویی ۱۳ آبان تهران منتشر شده است.

این گزارش‌ها به نقل از شاهدان عینی می‌گوید که در ساعات بامدادی سه‌شنبه ۲۲ فروردین «استشمام بوی نامطبوع» و «مشاهده دود در طبقه اول خوابگاه» دانشجویان را به حیاط مجتمع کشاند و بعد از گذشت دقایقی «سوزش چشم و گلو درد و سرفه و به تبع احساس تنگی نفس در چند نفر از دانشجویان شروع شد».


علائم یادشده تاکنون در تمام موارد مسمومیت‌های مشکوک گزارش شده است که در بسیاری از این موارد دانش‌آموزان و دانشجویان به بیمارستان منتقل شده‌اند. تصاویر منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که بامداد سه‌شنبه ماشین‌های آتش‌نشانی و آمبولانس به خوابگاه ۱۳ آبان نیز اعزام شده‌اند اما طبق گفته دانشجویان، به آنها اجازه خروج از خوابگاه داده نشده است.

این گزارش‌ها می‌گویند که یکی از مسئولان حراست دانشگاه تهران متعاقب این آشفتگی‌ها وارد خوابگاه شده و ادعا کرده «بویی که می‌آید ناشی از رنگ‌آمیزی خطوط خیابان های اطراف است».

اداره‌کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران نیز در اطلاعیه‌ای این مسئله را به «رنگ‌آمیزی خطوط کف خیابان» نسبت داده است.

اطلاعیه این نهاد گزارش‌ها درباره ایجاد علائم ناراحتی تنفسی از جمله سوزش گلو در میان دانشجویان را تایید می‌کند اما می‌گوید که بررسی مسئولان انتظامات و عوامل آتش‌نشانی و اورژانس نشان داد «این بو ناشی از رنگ‌آمیزی خطوط کف خیابان‌های اطراف این خوابگاه، شامل خیابان‌های وصال، طالقانی و قدس است».

مقامات جمهوری اسلامی تاکنون روایات ضد و نقیضی را از مسمومیت‌های مشکوک دانش‌آموزان و دانشجویان ارائه کرده‌اند که هم شامل تایید حملات با گاز بوده و هم شامل نظریه‌هایی مانند «شیطنت دانش‌آموزان».

با این حال اظهارات علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، در اواسط اسفند ماه و هشدار او مبنی بر حکم «اشد مجازات» برای عاملان آن در صورت اثبات، باعث وقفه‌ای چند روزه در سیر حوادث شد.

طی روزهای اخیر گزارش‌هایی مبنی بر دستورالعمل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای مطبوعات داخلی منتشر شده است که آنها را از پوشش اخبار این مسمومیت‌ها منع می‌کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +209شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +158شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +140حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +126اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +113بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +109شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم