وزرای خارجه ایران و عربستان سعودی در پکن با یکدیگر دیدار کردند

یورونیوز: حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران و فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان امروز پنجشنبه شش آوریل (۱۷ فروردین) در پکن با یکدیگر دیدار کردند. این نخستین دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان پس از هفت سال قطع رابطه دیپلماتیک است.

طبق گزارش‌ها وزیر خارجه ایران در راس هیاتی شب گذشته وارد چین شد.


طبق نوشته ایرنا، وزرای خارجه ایران و عربستان در دیدار امروز خود بر از سرگیری روابط دوجانبه، گام‌های اجرایی در مسیر بازگشایی سفارتخانه‌ها و سرکنسولگری‌های دو کشور تاکید کردند.

رسانه‌ها هنوز مطلبی درباره محتوا و جزییات صحبت‌های دو جانبه منتشر نکرده‌اند و به کلیات اکتفا کرده‌اند.

این دو کشور در اسفند ماه سال گذشته با انتشار بیانیه‌ای اعلام کردند که برای برقراری روابط دو جانبه با میانجیگری چین به توافق رسیده‌اند.

تهران و ریاض پیش از این یکدیگر را به بی‌ثبات کردن خاورمیانه متهم  می‌کردندو روابط بین تهران و ریاض در سال ۲۰۱۶ پس از حمله به سفارت عربستان در ایران به پایین‌ترین سطح رسید. گروهی از معترضان در تهران و مشهد در آن سال، پس از اعلام خبر اعدام شیخ نمر باقر النمر، به ساختمان سفارت عربستان در تهران و کنسولگری این کشور در مشهد حمله کردند و وارد این دو ساختمان شدند. پس از این اتفاق عربستان سعودی روابط دیپلماتیک خود را با ایران قطع کرد و چند کشور عربی دیگر هم به عربستان پیوستند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
Herzl - امستردام، هلند

کجا هستن آنهاى که عربستان عرعر ستان مى نامیدند وزیر خارجه جمهورى اسلامى با وزیرخارجه عربستان دیدار کردن ،حالا عربستان خوب شد؟
‌پنجشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۷
۵۹
دوستدار - استهکلم، سوئد
چقدر بی معنا است این ریس خارجه دو کشور که از زیر برای هم نقشه های بد میکشن با هم نشستن و میخواهند درباره اینده مذاکره کنن و قرارداد دوستی ببندند !
‌پنجشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۰
۲۷
romano - تهران، ایران
حالا ببین کی گفتم همین امسال حاجی ها رو میبرن دوباره راهپیمایی برائت از مشرکین راه میاندازن عربستان هم بشدت مخالف سیاسی شدن حجه بعد هم میان شروع به فحاشی به آل سعود و از این حرفها میکنند و خلاصه آقا دستور میفرمایند لاتهاشون (شما بگو مداح) شروع به زرزر کنند. بخدا اعتقاد دارم بر فرض محال اگر آمریکا و اروپا و کل کشورهای جهان بیان پای خامنه‌ای رو هم ببوسن این عقده‌ای بیمار حسود با تخصص فراوانش در از دست دادن فرصت و توهین کاری میکنه که طرف مقابل بگه عجب غلطی کردیم گور بابات دهنتو سرویس میکنم (مثل مردم ایران). من زندگی پادشاهان و سیاستمداران زیادی رو خوندم خامنه‌ای بدون اغراق بی ماننده. حتی وحشیهای وایکینگ هم شعور و شم سیاسی شون از این روانی بیشتر بود.
‌پنجشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۷
۶۵
vg2000 - اسلو، نروژ
ایران دست چه حیواناتی افتاده
‌پنجشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۳
۳۵
FTH12 - تبریز، ایران

دو تا لاشخور در پکن دیدار کردند و سیرکشان شروع شد ! خدا به داد هر دو کشور برسه !
‌پنجشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۴
۵۵
ako kermanshah - میدلزبرو، انگلستان
vg2000 - اسلو، نروژ. دوست عزیز حیوان محترم اینها یه مشت جانی عقده ای هستند که سر سفره پدر و مادر بزرگ نشدن.
‌پنجشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +309ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +204وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +177ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +162فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +160شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +155شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +150وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید