پلیس یونان: مظنونان حمله تروریستی به رستوران یهودی با ایران ارتباط دارند

العربیه: پلیس یونان از دستگیری دو مرد مظنون به عضویت در گروهی که قصد حمله تروریستی به یک رستوران اسرائیلی در آتن را داشت، خبر داد، حمله‌ای که اسرائیل می‌گوید از سوی ایران سازماندهی شده است.

به گزارش «رویترز»، سه‌شنبه 8 فروردین، پلیس یونان در بیانیه‌ای اعلام کرد که سازمان ضد‌تروریسم این کشور بر اساس اطلاعات جمع‌آوری شده توسط سرویس‌های اطلاعاتی، عملیاتی را آغاز کرد که منجر به دستگیری دو مرد مظنون به طراحی حمله تروریستی علیه رستوران یهودیان در شهر آتن، شد.


به گفته این سازمان، این دستگیری‌ها به «برچیدن یک شبکه تروریستی» که از خارج سازماندهی و اداره می‌شده، کمک کرده است.
یک مقام پلیس یونان که با «رویترز» گفت‌وگو کرده و نخواست نامش فاش شود، این دو مرد مظنون را 27 و 29 ساله و از اتباع پاکستان معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری «آتن» به نقل از مقامات پلیس نیز، این دو مظنون از دیگر اتباع پاکستانی در ایران دستور دریافت می‌کردند.

سرویس اطلاعاتی اسرائیل موساد نیز در بیانیه‌ای نادر اعلام کرد که به این تحقیقات کمک کرده است.

در بیانیه موساد در این خصوص آمده است: «تحقیقات نشان داد که عملیات در یونان بخشی از یک شبکه گسترده ایرانی بود که از ایران در بسیاری از کشورها فعالیت می‌کرد. پلیس یونان گفت، شواهدی دیجیتالی را ضبط کرده که نشان می‌دهد این گروه قصد حمله به ساختمانی با اهمیت ویژه در یونان را داشت و به دنبال افرادی بود که بتوانند به آنها در اجرای پروژه خود کمک کنند.»

همچنین مقام پلیس یونانی که با رویترز گفتگو کرده نیز گفته است که هدف حمله یک رستوران یهودی در آتن بوده است.

علاوه بر این در بیانیه پلیس یونان همچنین آمده است: «هدف آن‌ها خسارات انسانی، تضعیف امنیت و لطمه به روابط خارجی یونان بوده است.»

اقدام ایران علیه شهروندان اسرائیلی در کشورهای دیگر امری مسبوق به سابقه است. تابستان سال گذشته، شبکه خبری «کان» در اسرائیل خبر داد که نیروهای امنیتی آن کشور نقشه جمهوری اسلامی ایران را برای هدف قرار دادن شهروندان اسرائیلی در ترکیه خنثی کردند.

همان زمان، نیروهای امنیتی اسرائیلی دستگاه امنیتی ترکیه را از قصد نیروهای رژیم جمهوری اسلامی برای حمله به شهروندان اسرائیلی در خاک ترکیه مطلع کردند و خواستار همکاری آنان در خنثی کردن حملات شدند.

ایران پیشتر نیز در جریان حمله به مراکز یهودیان شهر بوینس آیرس در آرژانتین مورد اتهام قرار گرفته است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +202شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +150شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم