پرونده اف‌بی‌آی درباره همسر اول ترامپ به طور عمومی منتشر می‌شود

 دونالد ترامپ در کنار همسر اولشرادیو فردا: هشت ماه پس از مرگ ایوانا ترامپ، اولین همسر دونالد ترامپ، اداره تحقیقات فدرال آمریکا، اف‌بی‌آی، با فشار خبرگزاری بلومبرگ حاضر شده بخش‌هایی از پرونده تحقیقات خود در مورد همسر فقید ترامپ را منتشر کند.

ایوانا ترامپ، مدل اهل چکسلواکی، پس از زندگی در چک، اتریش و کانادا، به آمریکا رسیده و با دونالد ترامپ، کارآفرین آن زمان، ازدواج کرده بود.


زندگی مشترک او و آقای ترامپ مدت‌ها پیش از ورود عملی دونالد ترامپ به صحنه سیاست به پایان رسیده و آقای ترامپ با یک مدل دیگر اهل اسلووانی، که کشورش بخشی از یوگسلاوی پیشین بود، ازدواج کرد.

به دلیل ثروت سرشار آقای ترامپ و موفقیت‌های اقتصادی این زوج در دهه‌های هفتاد، هشتاد و نود قرن بیستم، برخی در آمریکا به خانم ایوانا ترامپ مظنون بودند که مهره‌ای، حتی ناخواسته در دست سازمان‌های جاسوسی کشورهایی مانند حکومت وقت کمونیستی چکسلواکی بوده است.

به گزارش خبرگزاری بلومبرگ، بخش تحقیقات ضد جاسوسی اف‌بی‌آی در زمینه ظن به خانم ترامپ به بررسی در چند کشور پرداخت و از جمله به وابستگان امور حقوقی دفاتر نمایندگی آمریکا دستور داده شد در مورد نحوه و دلایل مهاجرت خانم ایوانا از چکسلواکی تا به آمریکا تحقیق کنند.

به گفته بلومبرگ، این تحقیقات از زمستان ۱۹۸۹ آغاز شد. آن زمان او هنوز همسر دونالد ترامپ بود.

اما در کنکاش اف‌بی‌آی دوره طلاق او از دونالد ترامپ نیز بررسی شده و ماحصل آن در پرونده‌های «سری» طبقه‌بندی شد.

این اسناد شامل ۹۰۰ صفحه است که با فشار خبرگزاری بلومبرگ، قرار شده به جای انتشار در یک بازه پنج ساله، بخش‌های زیادی از آن ماه آینده منتشر شود.

این اسناد از جمله به «یک منبع بسیار محرمانه و قابل اعتماد» اشاره دارد که عامل تشویق خانم ایوانا به حضور در محلی بود که واتسلاو هاول، یک کتاب امضاشده خود را به او داد.

آقای هاول در جریان خیزش مردم چکسلواکی یک نویسنده محبوب بود که بعدها به ریاست جمهوری چک برگزیده شد.

فشار برای افشای پرونده‌های اف‌بی‌آی در مورد همسر اول دونالد ترامپ در حالی است که این سیاستمدار، با وجود درگیر بودن در پرونده‌های اتهامی و ماجراهای جنجالی متعدد، کارزار خود را برای بازگشت به ریاست‌ جمهوری در انتخابات سال ۲۰۲۴ آغاز کرده است.

خانم ایوانا، مادر سه تن از پنج فرزند آقای ترامپ، تابستان پارسال درگذشت.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا