آماده باش پلیس آمریکا در آستانه بازداشت احتمالی ترامپ

بی بی سی:پلیس در چند شهر بزرگ آمریکا برای ناآرامی احتمالی در صورت بازداشت دونالد ترامپ آماده می‌شود.

مقام‌های محلی در نیوریورک واشنگتن دی‌سی و لوس‌آنجلس تدابیر امنیتی خود را افزایش می‌دهند.


دادستان دادگاهی در نیویورک ممکن است آقای ترامپ را در پرونده مربوط به پرداخت حق‌السکوت به یک هنرپیشه فیلم‌های پورن رسما متهم کند.

در صورت عملی شدن این موضوع، این اولین پرونده کیفری علیه یک رئیس جمهوری سابق آمریکا خواهد بود.

بیرون از دادگاه کیفری منهتن، جایی که ممکن است از آقای ترامپ بعد از انگشت نگاری و تصویربرداری، رسما متهم شود، روز دوشنبه پلیس موانع فلزی بر پا کرده است.

رسانه‌های آمریکایی غالبا اعلام کرده‌اند که آقای ترامپ این هفته رسما متهم خواهد شد.

در بیرون از برج ترامپ در نیویورک نیز حضور پلیس پررنگ‌تر شده است.

یک منبع پلیس به سی‌بی‌اس، شریک خبری بی‌بی‌سی در آمریکا گفته است که تمامی اعضای پلیس نیویورک از جمله کارآگاهان لباس شخصی‌ دستور دارند که روز سه ‌شنبه در حال آماده‌باش باشند و یونیفورم خود را به تن داشته باشند.

پلیس نیویورک و نیروی ویژه ضدتروریسم پلیس فدرال آمریکا با پلیس مخفی آمریکا که کار حمایت از روسای جمهوری این کشور را برعهده دارد در تماسند تا برای دستگیری احتمالی دونالد ترامپ آماده شوند.

یک منبع در کنگره آمریکا به سی‌بی‌اس گفته است پلیس کاپیتول که حامی قانون‌گذاران در کنگره این کشور است قصد دارد روز سه‌شنبه وضعیت اضطراری اعلام کند.

این اقدام برای افزایش هماهنگی میان نیروهای حافظ امنیت کشور است.

براین اساس شمار افسرانی که برای برقراری نظم عمومی فعالند افزایش خواهد داشت، اگرچه به گفته این منبع تهدید مشخصی علیه قانون‌گذاران وجود ندارد و اقدامات پلیس جنبه پیش‌گیرانه دارد.

لوس‌آنجلس تایمز نوشته در لوس‌آنجلس پلیس و مقام‌های فدرال برای برگزاری یک تجمع حامیان ترامپ در برابر یک ساختمان دولت فدرال خود را آماده می‌کنند.
روز دوشنبه پلیس در محوطه بیرونی دادگاهی در منهتن موانع فلزی برپا کرد.از روز شنبه که دونالد ترامپ اعلام کرد انتظار دارد روز سه‌شنبه دستگیر شود، مقام‌های اظلاعاتی آمریکا در رصدهای خود به افزایش گفتگو در فضای مجازی درباره تهدید علیه مقام‌های قضایی و دولتی پی برده‌اند.

اغلب این تهدید‌ها علیه آلوین برگ، دادستان منهتن است، مردی که انتظار می‌رود آقای ترامپ را رسما متهم کند.

روز شنبه آقای برگ در ای‌میلی به کارکنان خود گفت تلاش برای ارعاب را نه در محل کار خود و نه علیه نظم و قانون در نیویورک تحمل نخواهد کرد.
چرا ترامپ هدف تحقیقات قضایی است؟
آقای برگیک هیات منصفه را تعیین کرده که مشخص کند آیا شواهد کافی برای متهم کردن آقا ترامپ وجود دارد یا نه.

پرونده استورمی دنیلز بر حول این موضوع استوار است که چگونه در آستانه انتخابات سال ۲۰۱۶ آقای ترامپ بعد از آنکه وکیلش مایکل کوهن به یک هنرپیشه فیلم‌های پورن حق‌السکوت داده، این پول را به وکیل خود بازگردانده است.

این حق‌السکوت برای ساکت نگاه داشتن استورمی دنیلز درباره رابطه جنسی خود با رئیس جمهوری سابق آمریکا بوده است.

آقای ترامپ داشتن رابطه با خانم دنیلز را انکار می‌کند.

دادستان‌ها می‌تواننند استدلال کنند که آقای ترامپ در این پرونده به دنبال جعل مدارک مالی بوده است. چنین کاری در نیویورک یک تخلف جزء محسوب می‌شود اگرچه ممکن است به یک جرم نیز بالغ شود.

شبکه ان‌بی‌سی می‌گوید ماموران پلیس مخفی آمریکا که برای حفاظت از او تعیین شده‌اند در طول بازداشت او با آقای ترامپ خواهند ماند.

روبرت کوستلو از حامیان حقوقی آقای ترامپ تلاش کرد که شهادت یکی از شاهدان اصلی دادستان در این پرونده علیه آقای ترامپ را کم‌اهمیت‌تر نشان دهد.

مایکل کوهن وکیل سابق رئیس جمهوری آمریکا می‌گوید آقای ترامپ از پرداخت حق‌السکوت به استورمی دنیلز باخبر بوده اما روبرت کوستلو روز دوشنبه بعد از برگزاری دادگاه به خبرنگاران گفت: به هیئت منصفه گفتم این مرد (کوهن) اگر اسلحه هم روی پیشانی‌اش بگذاری نمی‌تواند حقیقت را بگوید. آقای کستلو مدعی است که مایکل کوهن به او گفته آقای ترامپ از موضوع حق‌السکوت بی‌خبر بوده است.

مایکل کوهن در گفتگو با شبکه ام.اس.ان.بی.سی گفت آقای کوستلو فاقد هرگونه صداقت است.

ترامپ به حامیان خود قول داده که مبارزه خود را برای کسب نامزدی حزب جمهوری‌خواه در انتخابات سال ۲۰۲۴ ادامه خواهد داد.

اما براساس یک نظرسنجی موسسه رویترز /ایپسوس که روز دوشنبه منتشر شد ۴۴ درصد از جمهوری‌خواهان معتقدند که اگر آقای ترامپ رسما متهم شود باید از این رقابت‌ها کناره بگیرند.
حامیان ترامپ در اعتراض به این پرونده در برابر خانه‌های او در فلوریدا و نیویورک تجمع کرده‌اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۴
*بی همتا* - برلین، آلمان
این دادگاه منهتن. زیر نظر ورهبرش. « جورج سوروس» یهودی میلیارد که‌در دور دوم انتخابات امریکا. تمام سرمایه اش را‌گذاشت که. ترامپ انتخاب نشود ‌وجوبایدن با تقلب برنده شد . ایندپیر خرفت میلیاردر. حامی ج.ا و از گلوبالیستهاست
‌سه شنبه ۰۱ فروردین ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۵
۵۸
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا
احمق روانی با یه مشت white trash نژاد پرست میخواد یه جنگ داخلی شروع کنه.
‌سه شنبه ۰۱ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شمار کشته شدگان سیدنی به ۱۶ نفر رسید؛ پلیس: عاملان حمله به جشن یهودیان پدر و پسر بودند
  • ایران و حزب‌الله مظنون به دست داشتن در حمله مرگبار سیدنی؛ پدر و پسر مهاجم با تهران ارتباطی داشتند؟
  • یوتیوبر آمریکایی در انگلستان: ۱۴مسجد فقط در یک محله در لندن؟ بریتانیا دیگر قابل شناسایی نیست
  • ایران بر «روابط دیرپا» با لبنان تأکید کرد و بیروت را به گفت‌وگو فراخواند
  • بازسازی حزب‌الله در دستور کار ایران؛ آیا دبیرکل کنونی جایگاه خود را از دست خواهد داد؟
  • آیا رحیم‌پور ازغدی با ارواح پسران ماندلا ملاقات کرد؟؛ درباره ادعایی کذب به نام اربعین سیدالشهدا
  • تقدیر نتانیاهو از قهرمان مسلمان سیدنی؛ میوه فروشی که یکی از عاملان تیراندازی را خلع سلاح کرد کیست؟
  • خداداد عزیزی: اونقدر وجودش رو دارم که عذرخواهی کنم
  • واکنش تُند فوتبالیست ها به جمله جنجالی جواد خیابانی که گفت: آدم پاک فوتبالیست نمیشود
  • «عروسی‌ ساختگی» در پاکستان؛ راهی برای فرار از فشار اجتماعی
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +207شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +155شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +108بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم