انتقاد اتحادیه ملی روزنامه‌نگاران از پلیس و دولت بریتانیا در پی تعلیق فعالیت‌های ایران‌اینترنشنال در لندن

بی بی سی: در پی تعلیق فعالیت‌های شبکه ایران‌اینترنشنال در لندن، انجمن صنفی روزنامه‌نگاران بریتانیا خواهان اقدام جدی‌تر پلیس و دولت بریتانیا برای حفظ امنیت خبرنگاران در این کشور شد.

پل سیگرت، معاون رادیو تلویزیونی «اتحادیه ملی روزنامه‌نگاران» بریتانیا (ان‌یوجی) در گفت‌وگویی اختصاصی به بی‌بی‌سی فارسی گفت راه حل تشدید تهدیدها علیه خبرنگاران، «انتقال شبکه از بریتانیا به واشنگتن نیست» و «پلیس و دولت بریتانیا باید قاطع‌تر باشند و از امنیت روزنامه‌نگاران در این کشور حفاظت کنند.»


آقای سیگرت، امنیت کارکنان ایران‌اینترنشنال فعلاً دغدغه اصلی ان‌یوجی است و نه فقط کارکنان شبکه ایران‌اینترنشنال، بلکه «روزنامه‌نگاران شاغل در بی‌بی‌سی فارسی هم پنج تا ده سال است» که با تهدیدهای جانی مواجه بوده‌اند.

او گفته: «باید بودجه بیشتری به پلیس بریتانیا برای برخورد مناسب با این موضوع اختصاص پیدا کند و نه فقط دولت بریتانیا، بلکه دولت‌های همه کشورها هم باید قاطعیت بیشتری به خرج دهند.»

معاون اتحادیه ملی روزنامه‌نگاران بریتانیا می‌گوید نه فقط روزنامه‌نگاران ایرانی ساکن بریتانیا، بلکه خانواده‌هایشان در ایران هم یک دهه است که از سوی حکومت ایران تحت فشارند و این نهاد صنفی قصد دارد در هفته‌ها و ماه‌های آینده به دولت بریتانیا و سازمان ملل فشار بیاورد تا اقدامات بیشتری برای مقابله با این تهدیدها انجام بدهند.

شبکه ایران‌اینترنشنال می‌گوید تصمیمش برای توقف پخش تلویزیونی برنامه‌هایش در لندن پس از آن گرفته شد که پلیس بریتانیا آن‌ها را از وجود «یک تهدید جدی، آنی و مشخص علیه روزنامه‌نگاران و ساختمان» این شبکه در غرب لندن مطلع کرد.

مهدی پرپنچی، یکی از سردبیران ارشد این شبکه به بی‌بی‌سی فارسی گفت پلیس به آن‌ها توصیه کرده «برای حفظ جان همکارانشان و نیز سایر شرکت‌هایی که در آن ساختمان هستند» کار را متوقف کنند.

آقای پرپنچی تأکید کرد که ایران‌اینترنشنال «بی‌تردید در لندن باقی می‌ماند و پخش برنامه کما فی‌السابق از لندن خواهد بود. این یک توقف موقت است.»

شنبه پلیس بریتانیا تأیید کرد که به شبکه ایران‌اینترنشنال توصیه کرده فعالیت‌های دفترش در لندن را معلق کند و پخش تلویزیونی‌اش را از آمریکا ادامه بدهد.

مت جوکس، فرمانده پلیس ضد تروریسم بریتانیا در بیانیه‌ای گفته بود «با وجود تدابیر امنیتی فوق‌العاده از جمله حضور علنی پلیس مسلح» این نیرو همچنان «نگرانی‌هایی جدی درباره امنیت کارکنان» این شبکه دارد.

به گفته آقای جوکس، «پلیس مصمم است با نیات خصمانه دولت‌های خارجی» علیه روزنامه‌نگاران ساکن بریتانیا برخورد کند.

طبق این بیانیه، پلیس ضد تروریسم و اداره امنیت داخلی بریتانیا (ام‌آی‌۵) از ابتدای سال ۲۰۲۲ تا کنون «۱۵ نقشه برای آدم‌ربایی یا حتی قتل» شهروندان و ساکنان بریتانیا را که ایران تصور می‌کند «دشمن رژیم ایران هستند» خنثی کرده‌اند.

علی‌اصغر رمضان‌پور، از مدیران ایران‌اینترنشنال، به بی بی سی فارسی گفت که کارشناسان امنیتی پلیس بریتانیا تاکید کردند که آنها اخیرا به ارزیابی‌های رسید‌ه‌اند از «سطح تازه‌ای از تهدید» علیه این شبکه که مقابله با آن «نیازمند یک تدابیر امنیتی تازه است.»

به گفته آقای رمضانپور براساس این اطلاعات و بررسی تیم امنیت پلیس و کارشناسان امنیتی تلویزیون ایران اینترنشنال تصمیم گرفته شد که «فعلا بهتر است به طور موقت دفتر (شبکه در لندن) تعطیل شود تا تدابیر امنیتی لازم اعمال شود تا کارکنان این شبکه بتوانند به دفتر کارشان برگردند و به فعالیتشان ادامه دهند.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۰
sara_moshiri - برلین، آلمان

اگه هنوز نفهمیدین که انگلیس (بخوانید انگل_یس) رفیق شفیق و بنیانگذار کمونیسم و حامی گردن کلفت جمهوری اعدامیه، اگه هنوز نفهمیدین، هیچ وقت نمیفهمین. (خطاب به دیوار نویس های مغز فندقی عر زشتی). جهل سعادت است.
دوشنبه ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۰
۶۱
طلوع ازادی - لوس آنجلس ، ایالات متحده امریکا
گربه رقصانی روباه پیر برای استحمار طبقه ناهشیار جامعه ایران، مهم ترین اصل بقای ایران بعد گذر از اخوندیسم، تعلیم و تربیت همه قشرهای جوامع در ایران بر اساس ملی گرایی و ارزشهای ملی و بعد از بین بردن جهل و نادانی طبقات مختلف خواهد بود. پاینده باد ایران بزرگ 🌹❤️
دوشنبه ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۰
۲۵
Afshin Namvar - تبریز، ایران
امروز انگلیس منافع خودشو در حمایت از نوکرهای خودش میبینه
‌سه شنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۴:۲۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +201شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +150شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم