واکنش نورنیوز به محاکمه یک متهم به اقدام تروریستی علیه ایران اینترنشنال

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: دولت انگلیس در چارچوب اجرای طرحی مخفی، به‌دنبال زمینه‌سازی برای متهم کردن ایران به دست داشتن در حوادثی است که می‌تواند با برنامه‌ریزی سرویس‌های اطلاعاتی این کشور برای عناصر ضدانقلاب ایرانی حاضر در انگلیس به وقوع بپیوندد.

اخبار رسیده به «نورنیوز» حاکی است؛ دولت انگلیس در ادامه اقدامات ضد ایرانی خود ضمن فضاسازی‌های هدایت شده رسانه‌ای، به‌دنبال متهم‌سازی نهادها و افراد وابسته به جمهوری اسلامی ایران به استفاده از شبکه‌های فعال در زمینه جنایت‌های سازمان یافته به منظور ربایش یا حذف عناصر ضدانقلاب در این کشور است.


زمینه‌سازی رسانه‌ای این طرح، مشخصا از سوی روزنامه «تایمز» در حال پیگیری است.

این روزنامه که ارتباطات نزدیکی با دستگاه‌های امنیتی و انتظامی انگلیس دارد تاکنون چند گزارش ویژه در این خصوص تهیه و منتشر کرده که آخرین مورد آن روز هفدهم بهمن‌ماه بوده است.

روزنامه تایمز یکی از سردمداران خط‌دهی به مقامات انگلیس و اروپا در موضوع تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز بوده است.

در این رابطه طی روزهای گذشته پلیس انگلیس با هدف تحت تاثیر قرار دادن ایرانیان مقیم این کشور و فعال نمودن غیر مستقیم آنها در ترویج و تبلیغ این خبر کذب، چند نفر از عناصر ضدانقلاب فعال در این کشور را احضار و در این خصوص به آنها هشدار داده است.

چندی قبل نیز رئیس سرویس اطلاعات داخلی انگلیس بدون اینکه هیچ مدرکی ارایه کند مدعی شد؛ ماموران جمهوری اسلامی ایران قصد داشته‌اند ده نفر از عناصر ضد انقلاب را که در انگلیس حضور دارند ربوده و به ایران منتقل کنند!

پیگیری این طرح از سوی دولت انگلیس ضمن آنکه اقدامی در چارچوب سیاست جاری این کشور در زمینه ایران‌هراسی است، زمینه‌سازی برای افزایش تبلیغات منفی علیه کشورمان به بهانه بروز حوادث مختلفی است که می‌تواند با برنامه‌ریزی سرویس‌های اطلاعاتی این کشور برای عناصر ضد انقلاب ایرانی حاضر در انگلیس به وقوع بپیوندد.

طراحی و پیاده‌سازی این خط جدید تبلیغاتی در شرایطی که رسانه‌های فارسی‌زبان لندنی پس از توقف کامل اعتراضات خیابانی ماه‌های گذشته در ایران، در شرایط کاملا انفعالی با بحران سوژه مواجه شده‌اند می‌تواند نقش تنفس مصنوعی به آنان را نیز داشته باشد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۷
مهدی52 - روتردام، هلند
گروه بین‌الملل: دولت انگلیس در چارچوب اجرای طرحی مخفی، به‌دنبال زمینه‌سازی برای متهم کردن ایران به دست داشتن در حوادثی است که می‌تواند با برنامه‌ریزی سرویس‌های اطلاعاتی این کشور برای عناصر ضدانقلاب ایرانی حاضر در انگلیس به وقوع بپیوندد.کدوم دولت احمقی این عمل احمقانه رو میکنه بجز ج،ا در شاهچراغ شیراز و حرم امام رضا وووو) .
‌سه شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۹
۳۵
گارد جاویدان - فرانکفورت، آلمان

حالا با کمال پررویی دارند حاشا میکنند که میخواستند مخالفین رژیم رو بدزدند ولی وقتی روح الله زم رو دزدیدند شروع کردند به تبلیغات که چه عملیات پیچیده ای رو انجام دادند!! و قمپز در میکردند! و هیچ صحبتی هم نکردند که اخبار این آدم ربایی فضاسازی و زمینه سازی است برای متهم کردن سپاه شاخداران!!
‌سه شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +201شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +150شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم