انتقاد برخی نمایندگان پارلمان آلمان از شرط «قیم‌نامه» برای ثبت ازدواج زنان ایرانی

 پرچم جمهوری اسلامی ایران و آلمانرادیو فردا: جمعی از نمایندگان حزب دموکرات آزاد جنوب غرب آلمان از قوانین دفاتر ثبت ازدواج در برخی مناطق این کشور برای ازدواج زنان ایرانی به شرط رضایت پدر یا ارائه «قیم‌نامه» انتقاد کردند.

شبکه «ار تی ال» آلمان روز پنج‌شنبه ۲۰ بهمن گزارش داد که جمعی از نمایندگان پارلمان این کشور خواهان حذف صریح این قانون شده‌اند.


بر اساس این گزارش، جمعی از نمایندگان حزب دموکرات آزاد جنوب غرب آلمان به ویژه به موضوع ازدواج زنان ایرانی اشاره کرده‌اند که در برخی از ادارات ثبت ازدواج آلمان با توجه به قوانین جمهوری اسلامی، از آن‌ها درخواست رضایت پدر می‌شود.

در همین زمینه آلنا تراوشل، سخنگوی سیاست زنان نمایندگان حزب دموکرات آزاد آلمان، صراحتاً اعلام کرد که «پلیس امنیت اخلاقی حکومت ایران در اداره ثبت احوال ما جایی ندارد».

ماریون گنگز، وزیر دادگستری، این منطقه از شروط ادارات ثبت احوال دفاع کرده و گفته است بر اساس نظرسنجی از زنان ایرانی، بیشتر آن‌ها مایل بودند که ازدواج‌شان در ایران به رسمیت شناخته شود و این کار (طبق قوانین جمهوری اسلامی) مستلزم ارائه «رضایت‌نامه» از سوی پدر یا قیم است.

با این حال، بنابر اعلام این مقام آلمانی، هیچ‌کس برای ازدواج مجبور به ارائه رضایت‌نامه پدر نیست، چرا که این امر، حقوق اولیه شهروندان آلمان را نقض می‌کند.

نمایندگان حزب دموکرات آزاد جنوب غرب آلمان ابراز امیدواری کرده‌اند که طبق گفته‌های خانم گنگز، پیش‌شرط رضایت پدر یا ارائه «قیم‌نامه» در ثبت ازدواج زنان ایرانی در آلمان ضروری نباشد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۲۶
romano - تهران، ایران
نمایندگان بیشرف و دروغگو و سیاستمدار نمیدانم در سال چند تا از این کاغذها برای ایرانیان صادر می کنید ولی تظاهرات برلین حتی به کور مادرزاد آلمانی هم نشان داد که مردم ایران کی هستند چه هستند و چه میخواهند. لاس با ج ا نزنید این بازی‌های حقوق بشرتان مثل اهدای تانک به اوکراین است بیشرفها همین الان توله‌زادگان نظام را دیپورت و پولهای آنها را به نفع خانواده‌های صدمه دیده فریز کنید همان‌ها که مردم میبینند و ویدیوی آنها در شبکه‌های اجتماعی میچرخد اما پلیس شما برای آنها نابینا است. سپاه را ارگان تروریست اعلام کنید و با مخالفان ج ا شاهزاده رضا پهلوی به تفاهم برسید. خیلی ‌ها اعتقاد دارند من مواضع ضد غرب دارم اما خوب به فکر من فکر کنید حتی برای جورج فلوید همچین تظاهراتی در دنیا غیر از آمریکا نشد. اینها هم مثل همان اروپاییانی هستند که در قرن ۱۹ و ابتدای قرن ۲۰ و پس از آن مشغول لاس زدن با اعلاء حضرتهای همایونی قجری و چپاول و نسل کشی ایرانیان بودند منتها الان به برکت زمان خواجه زادگان قجری حاضر در کسوت آقازادگان پول به خدمت این نمایندگان میبرند بمن بگویید چرا باید به این بیشرفان احترام بگذارم.
شنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +202شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +150شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم