پدر و مادر کیان پیرفلک به دادگاه احضار شدند

تصویری از میثم پیرفلک، پدر کیان، روی تخت بیمارستانرادیو فردا: عموی کیان پیرفلک، کودک کشته‌شده در اعتراضات ایذه، در استوری صفحه اینستاگرام خود خبر داد که برای میثم پیرفلک، پدر کیان، و زینب مولایی‌راد، مادر او، احضاریه قضایی صادر شده است.

مهرداد پیرفلک روز پنجشنبه ششم بهمن نوشت: «زن ‌برادر را تعلیق کردند و برای او و برادرم که حتی توان نشستن ندارد» و «با زخم‌های عمیق و تن بی‌رمق» تحت مراقبت ۲۴ ساعته است، احضاریه می‌فرستند.


مقام‌های رسمی جمهوری اسلامی هنوز به این خبر واکنش نشان نداده‌اند.

ارسال احضاریه برای میثم پیرفلک و زینب مولایی‌راد پس از آن صورت می‌گیرد که آموزش و پرورش ایذه از روز اول بهمن مادر کیان را از ورود به هنرستان محل کار خود منع کرد.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران گزارش داد که زینب مولایی‌راد پس از حضور در هنرستان فاطمیه ایذه از سوی حراست اداره آموزش و پرورش این شهر احضار و به او گفته شد «تا اطلاع ثانوی حق حضور در مدرسه را ندارد».

نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی شامگاه ۲۵ آبان با تیراندازی به خودرو حامل خانواده پیرفلک، علاوه بر کیان، هفت تن دیگر از مردم ایذه را به ضرب گلوله جنگی کشتند. میثم پیرفلک پدر کیان بر اثر شدن جراحات وارده به مدت دو ماه در بیمارستان بستری بود و تا هفته‌ها از کشته شدن پسر خود خبر نداشت.

مقام‌های حکومتی کشتار ایذه را اقدامی «تروریستی» عنوان کردند اما زینب مولایی‌ راد، مادر کیان، در مراسم خاکسپاری پسرش در برابر هزاران تن و در حضور نیروهای امنیتی تاکید کرد که ادعای حکومت در مورد حمله تروریستی دروغ است و نیروهای حکومتی اتومبیل این خانواده را «به رگبار گلوله بستند».
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۹
Aztek - قم، ایران

مرگ بر خامنه ای مفعول و بچه کش . ننگ بر چپی های مدافع او .
‌پنجشنبه ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۹
۵۸
دوستدار - استهکلم، سوئد

بعداز کشتن کیان و زخمی کردن پدرش , حالا که پدر کمی زخمهایش روبراه شده میخواهند پدر و مادر کیان را مجازات کنن و شاید حق گلوله های که به کیان و باباش زدن را از انها پس بگیرند یا از انها تعهد بگیرند که سکوت کنن و از این پس نگویند که کشتن کیان و زخمی کردن باباش از طرف مزدوران نظام اخوندی بوده است.
‌پنجشنبه ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۰
۴۶
سیمرغ ایران - برلین، آلمان

واقعا بی شرفی و وقاحت این رژیم حد و مرزی نداره
‌پنجشنبه ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +369شاهزاده رضا پهلوی:هدف نجات ایران است، آینده ایران فقط در صندوق رای مشخص خواهد شد
  • +340برنامه شاهزاده رضا پهلوی برای براندازی حکومت و بازسازی ایران
  • +324رضا پهلوی: بجای «رهبر» به من بگویید «پدر ملت ایران»
  • +250نشست خبری سخنگوی دفتر مطبوعاتی شاهزاده رضا پهلوی؛ دولت آلمان در برابر باج‌خواهی تهران زانو زد
  • +231تظاهرات طرفداران شاهزاده رضا پهلوی همزمان با کنفرانس امنیتی مونیخ
  • +213شاهزاده رضا پهلوی: از آن‌هایی که به‌نام طرفداری، برخورد زننده می‌کنند اعلام برائت کنیم
  • +197رضا پهلوی با انتقاد از لقب «کینگ رضا پهلوی»: حق نداریم از امروز بگوییم که حکومت بعدی چه شکلی خواهد شد
  • +183رضا پهلوی در ژنو: مردم ایران منتظر چراغ سبز هیچ‌کس نیستند. ما راه خود را خواهیم رفت
  • +181دیدار شاهزاده رضا پهلوی با تعدادی از آسیب‌دیدگان اعتراضات ایران در مونیخ
  • +180شاهزاده رضا پهلوی در گفتگو با پیرس مورگان: برای از بین بردن یک ایدئولوژی، باید به مردم یک جایگزین ارائه شود