پاسخ کنایه دار لادن طباطبایی به بهروز افخمی


لادن طباطبایی بازیگر سینما با انتشار ویدیویی در صفحه اینستاگرامش به سخنان بهروز افخمی که اعتراضات سراسری را "نمایش خیابانی" خوانده بود، پاسخ داد.
 
لادن طباطبایی بازیگر سینما با انتشار ویدیویی در صفحه اینستاگرامش به سخنان بهروز افخمی که اعتراضات سراسری را "نمایش خیابانی" خوانده بود، پاسخ داد.
بهروز افخمی: اعتراضات سراسری نمایشی زودگذر و خیابانی بود که تمام شد!کشته‌شدگان ۹۸ قابل ترحم بودند
بهروز افخمی، فیلمساز، در گفت‌وگو با ایسنا خیزش ایرانیان علیه جمهوری اسلامی را «نمایش زودگذر خیابانی» توصیف کرد که «فقط تعداد خیلی خیلی کمی از مردم باورش کردند.

 

 بهروز افخمی، کارگردان سینما گفت: اعتراضات اخیر، نمایشی زودگذر و خیابانی بود. «شورش» بنزین قابل فهم‌تر بود و کشته‌شدگان ۹۸ قابل ترحم و قابل فهم بودند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
Momijii - توکیو، ژاپن

یاسین به گوش خر ! کسیکه یک عمر نون مزدوری و پاچه خواری خورده ، نونی که در واقع به خون مردم و خصوصاً جوانان آزاده این مرز و بوم آغشته است ، الان دیگه فرقی با یک خون آشام رژیم نداره و آدم بشو نیست !
‌پنجشنبه ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۷
۳۱
sara_moshiri - برلین، آلمان

حتی تو دین خودشونم اومده که وقتی کسی ختم الله بشه دیگه نمیتونه درد دیگرانو درک کنه. ختم الله یعنی کسی که روحش رو فروخته. به قدرت به پول به جایگاه. افخمی هم ویدئوی شما رو ببینه میخنده و فراموش میکنه. نمیتونه درک کنه. زجه های یک مادر رو بی پولی یک پدر رو.....چون روح نداره.
‌پنجشنبه ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +254تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +237ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +230شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +215شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +174وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +169نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +138فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی