توصیه واشنگتن به اوکراین: تا زمان دریافت تسلیحات جدید و آموزش نیروها از حمله بزرگ دست بکشید

 نظامیان اوکراینی سوار بر تانکیورونیوز: مقامات ارشد ایالات متحده به اوکراین توصیه کرده‌اند که تا پیش از دریافت آخرین کمک تسلیحاتی آمریکا و آموزش کامل نیروها برای استفاده از این تجهیزات، حمله بزرگ علیه ارتش روسیه را به عقب بیاندازد.

خبرگزاری رویترز این موضوع را به نقل از یک مقام ارشد دولت بایدن که نخواست فاش شود گزارش کرده است.


منبع یاد شده همچنین روز جمعه در گفتگو با جمعی از خبرنگاران گفت ایالات متحده در حال حاضر و در بحبوحه اختلاف‌ها با آلمان بر سر ارسال تانک به اوکراین همچنان بر تصمیم خود مبنی بر عدم تحویل تانک‌های آبرامز به کی‌یف پایبند است.

جو بایدن، رئیس‌ جمهوری آمریکا که به تازگی بسته جدید کمک تسلیحاتی ۲.۵ میلیارد دلاری به اوکراین را تایید کرده در پاسخ به این سوال خبرنگاران در کاخ سفید که آیا از قصد لهستان برای تحویل تانک‌های لئوپارد ساخت آلمان به کی‌یف حمایت می‌کند گفت: «اوکراین تمام کمک‌های لازم را دریافت خواهد کرد.»

رویترز به نقل از یک مسئول ارشد دولت جو بایدن آورده است که مذاکرات ایالات متحده با اوکراین در باره انجام هرگونه ضد حمله، به حصول اطمینان از اختصاص زمان کافی برای آموزش نحوه استفاده از تسلیحات جدید ارسالی از سوی آمریکا نزد نظامیان اوکرینی مشروط شده است.

مقامات آمریکایی بر این باورند که اگر نیروهای اوکراینی به تسلیحات جدید مجهز شوند و برای استفاده از آنها به خوبی آموزش ببینند، در انجام حمله موفق‌تر خواهند بود.

ایالات متحده روز پنجشنبه اعلام کرده بود که به زودی صدها خودروی زرهی را برای استفاده در نبرد‌های جاری علیه نیروهای روسیه در اختیار اوکراین قرار خواهد داد.

یک هیات عالی رتبه ایالات متحده شامل وندی شرمن، معاون وزیر امور خارجه و جان فاینر، معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید به همین منظور طی روزهای اخیر برای گفتگو با مقامات اوکراینی به کی‌یف سفر کرده بودند.

مقام ارشد کاخ سفید که نخواست نامش فاش شود همچنین یادآور شده است که به اعتقاد واشنگتن، اوکراین منابع قابل توجهی را برای دفاع از شهر باخموت هزینه کرده اما احتمال زیادی وجود دارد که روس‌ها در نهایت نظامیان اوکراینی را از آن شهر بیرون کنند.

وی سپس تاکید کرد که حتی اگر این اتفاق به زودی روی دهد به هیچ وجه منجر به تغییر استراتژیک در میدان نبرد نخواهد شد.

به گفته این مقام آمریکایی، یکی از ملاحظات اوکراینی‌ها این است که چقدر می‌خواهند برای دفاع از باهموت هزینه کنند در حالی که همزمان برای بیرون راندن روس‌ها از مناطق تحت اشغال در جنوب آماده می‌شوند.

آمریکا همچنین به اوکراین توصیه کرده که از تلاش برای مقابله به مثل در تبادل آتش سنگین توپخانه با ارتش روسیه دست بکشد زیرا مسکو در این نبرد فرسایشی امتیاز بیشتری به دست خواهد آورد.

مقام ارشد کاخ سفید می‌گوید تازه‌ترین بسته کمک تسلیحاتی ایالات متحده شامل خودروهای زرهی است، زیرا به اوکراین کمک می کند تا نحوه مبارزه خود را تغییر دهد.

از سوی دیگر، وزیر دفاع آلمان روز جمعه ضمن رد این ادعا که برلین به طور یکجانبه مانع ارسال تانک‌های لئوپارد به اوکراین شده است، گفت که دولت آماده است تا در صورت توافق میان متحدان، به سرعت برای ارسال آنها اقدام کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +202شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +150شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم