حمله وحشتناک روسیه به ساختمان ۹ طبقه مسکونی در اوکراین + ویدیو

دویچه وله: روسیه بار دیگر اهداف غیرنظامی در شهرهای مختلف اوکراین را موشک‌باران کرد و پرتلفات‌ترین این حمله‌ها در شهر دنیپرو رخ داد. رئیس جمهوری اوکراین این حمله‌ها را نمونه دیگری از "تروریسم روسیه" خواند.

نظامیان روسی روز شنبه، ۱۴ ژانویه بار دیگر مناطق مسکونی و زیرساخت‌های غیرنظامی در شهرهای مختلف اوکراین را هدف حمله موشکی قرار دادند.


در یکی از این حمله‌ها یک مجتمع مسکونی در شهر دنیپرو، سومین شهر بزرگ اوکراین به شدت آسیب دید و ده‌ها غیرنظامی کشته و مجروح شدند.
به گزارش خبرگزاری آلمان منابع محلی صبح یک‌شنبه اعلام کردند تعداد قربانیان این حمله دست‌کم ۱۴ نفر بوده که یک دختر ۱۵ ساله هم در میان آنها قرار دارد.

بنابر این گزارش در حمله موشکی به این مجتمع ۶۴ غیرنظامی، از جمله ۱۲ کودک مجروح شده‌اند و جستجوی بازماندگان و قربانیان همچنان ادامه دارد.

گمان می‌رود در این مجتمع بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ نفر زندگی می‌کردند و ۷۲ واحد مسکونی در آن در پی حمله موشکی ارتش روسیه تخریب شده است.
نمونه‌ای از "ترور روسی"
ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین شامگاه شنبه با انتشار ویدئویی در صفحه توئیتر خود از "ترور روسی" سخن گفته و از جامعه جهانی خواسته این "خباثت" را متوقف کنند.

زلنسکی تاکید کرده همه آنهایی که در این ترور دست داشته‌اند شناسایی می‌شوند و باید پاسخگوی این اقدام باشند. ارتش اوکراین اعلام کرده روسیه روز شنبه ۳۸ موشک به سمت شهرهای اوکراین پرتاب کرده و سامانه‌های پدافند هوایی ۲۵ موشک را رهگیری و پیش از اصابت به هدف منهدم کرده‌اند.
جمهوری اسلامی متهم به مشارکت در نسل‌کشی
نظامیان روسی در ماه‌های اخیر برای حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی و شهرهای اوکراین از پهپادهای انتحاری ساخت جمهوری اسلامی هم استفاده ‌کرده است.

زلنسکی ماه گذشته در سفر به ایالات متحده پشتیبانی تسلیحاتی ایران از روسیه را کمک یک دولت تروریستی به دولت تروریستی دیگر خواند و جمهوری اسلامی را به مشارکت در نسل‌کشی در اوکراین متهم کرد.

در سال جدید میلادی استفاده روسیه از پهپاهای ساخت ایران کاهش یافته و گمان می‌رود علت اصلی آن محدود بودن ظرفیت تولید آنها در صنایع نظامی جمهوری اسلامی باشد. در عین حال گفته می‌شود ایران قصد دارد تعداد موشک بالستیک هم در اختیار روسیه بگذارد.
پیشرفته‌ترین تانک‌های بریتانیایی در راه اوکراین
رئیس جمهوری اوکراین بارها با اشاره به تشدید حمله‌های روسیه از کشورهای غربی خواسته تسلیحات سنگین و پیشرفته‌ای در اختیار اوکراین قرار دهند. تجاوز نظامی روسیه به اوکراین ۲۴ فوریه سال پیش آغاز شد.

دولت بریتانیا روز شنبه اعلام کرد ریشی سوناک، نخست‌وزیر این کشور در گفت‌وگوی تلفنی با زلنسکی خبر داده که دولتش آماده ارسال تعدادی از تانک‌های "چلنجر ۲" به اوکراین می‌شود.

چلنجر۲ پیشرفته‌ترین تانک تهاجمی ارتش بریتانیا و مجهز به یک توپ ۱۲۰ میلی‌متری دور برد است که می‌تواند در افزایش توان دفاعی نیروهای اوکراینی در مقابله با حمله‌های روزافزون روسیه بسیار موثر باشد.

پیش از این نیروی هوایی اوکراین با اشاره به پرواز بمب افکن‌های روسی مدل توپولوف Tu-95 و آرایش جنگی ناوهای مجهز به سکوی پرتاب موشک روسیه در دریای سیاه نسبت به حمله‌های قریب‌الوقوع هشدار داده بود.

آندری یرماک، رئیس دفتر زلنسکی در واکنش به حمله‌های روز شنبه، که شدیدترین حمله‌ها در سال نو میلادی به شمار می‌رود، روس‌ها را تروریست‌هایی خواند که به گفته او همه بدون استثنا باید مجازات شوند.

او می‌گوید دشمن در تاکتیک خود مبنی بر حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی تغییری نمی‌دهد و به همین دلیل اوکراین باید دست به حمله‌های تلافی‌جویانه بزند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
در میدان جنگ که حریف رستم‌ها و سهراب‌ها اکراین نمی شوند .تلافی آن را سر زن و بچه در می اورند. مثل پاسدارها خودمان.این نتیجه چای نوشیدن پوتین با شیخ ننگ علی می باشد. مثل جزام می ماند این شیخ علی. هر کسی با او چای نوشید از خودش الدنگ تر می شود
دوشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۹
۳۸
hitman01 - استوکهلم، سوئد
زیاد سخت نگیرید . از این حملات و از این ساختمون ها زیاد خراب شد در افغانستان، عراق ، لیبی و سومالی بدست متحدین اکراین یعنی آمریکا و ناتو.
دوشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۹
۵۰
Nagonsar - مونیخ ، آلمان
دنیا خیلی نامرده،وقتی امریکا با یک حمله به زیرزمین دخانیات عراق در بغداد زمان حمله به عراق ۹۷۰ زن و بچه را زنده زنده کباب کرد، حتی یک نظامی طبق تحقیقات بعدی که خود امریکا هم تایید کرد دراین زیر زمین نبود موقع حمله، ولی در تمام رسانه های غربی دراین مورد فقط یک تیتر۲خطی درصفحه سوم در این مورد خبر دادن، ولی امان به روزی که یک گربه در اکرایین کشته شود. اینکه پوتین جنایتکاره شکی درش نیست ولی این خلاف انصاف انسانیت است که خبر نگار A.P یا بی بی سی در زمنان جنگ وقتی اکرایینیها به طرف غرب میرفتند بگن اینها اکرایینی و اروپایی هستند انسانند اینها سوری یا عراقی نیستنبد که فرار میکنند!
دوشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۶
۵۰
Nagonsar - مونیخ ، آلمان
خبر نگار A.P یا بی بی سی دراوایل جنگ وقتی اکرایینیها به طرف غرب میرفتند میگفتند اینها اکرایینی و اروپایی هستند انسانند اینها سوری یا عراقی نیستنبد که فرار میکنند!این جواب این جمله شماست در عراق و سوریه و لیبی خراب کردند، اونها جز خودشون کسی را ادم حساب نمیکنند.میدوند امریکجایها درعراق وقتی یک ادم را میکشتند میگفتند یک حاجی را کشتیم، درست مثل افغانستان میگفتند یک تالی (اشاره به طالبان) و در ویتنام میگفتند یک چشم بادامی،م چون طبق قانون امریکا نباد بگن ما یک انسان کشتیم
دوشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.