یک زن ایرانی-آمریکایی متولد مشهد، شهردار وست هالیوود شد

خانم شهردار وست هالیودصدای آمریکا: سپی شاین در جلسه شورای شهر در شهر وست هالیوود در ۹ژانویه ۲۰۲۳،  به عنوان شهردار وست هالیوود  سوگند یاد کرد.

سپی شاین در نوامبر ۲۰۲۲ به عضویت شورای شهر وست هالیوود انتخاب شد. او به عنوان اولین ایرانی-آمریکایی و اولین زن رنگین پوستی بود که در این شورا حضور داشت و همچنین جزو اولین ایرانی‌های دگرباش جنسی در دنیا است که در حوزه سیاست فعالیت می‌کند.

او در مراسم سوگند گفت: «من هدف خود را در زمان زندگی در وست هالیوود کشف کردم و آن هدف «روشنایی» است، به معنای آوردن نور به جهان با خدمت به بشریت، تعالی مردم و از بین بردن تاریکی که در بافت اجتماعی به ویژه سیاست فراگیر شده است.»

خانم شاین با اشاره به ایرانی بودنش افزود: «ایرانی هستم و ۴۶ سال پیش در شهر مشهد به دنیا آمدم. دو ساله بودم که انقلاب شد و دوران کودکی، زندگی و آزادی‌های من و بسیاری از ایرانیان توسط این رژیم ربوده شد که چیزی جز تاریکی برای ایرانیان و جهان به ارمغان نیاورده است. تعهد من به شما این است که از هر ذره قدرتی که دارم استفاده کنم تا دموکراسی در ایران احیا شود و مردم ایران بالاخره از این تاریکی رها شوند.»

او در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اتفاقات اخیر در ایران گفت: «این زنان هستند که آزادی را برای ایران به ارمغان خواهند آورد. من یکی از آن زنانی خواهم بود که این تاریکی را از بین می‌برند، و یک روز تک تک ما که به دلایل اعتقادی و گرایشان جنسی از میهنمان طرد شده‌ایم به ایران آزاد بازخواهیم گشت و این قول من به شماست.»
خانم شاین در ماه‌های گذشته یکی از صداهایی بود که در ایالات متحده درباره جنبش «زن، زندگی، آزادی» آگاهی رسانی می‌کرد و در پاییز گذشته صدها نفر را به احترام مهسا امینی، به مراسم روشن کردن شمع دعوت کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +306ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +204وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +176ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +162فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +160شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +155شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +150وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید