مقام‌های ترکیه و سوریه به‌زودی در مسکو دیدار می‌کنند

العربیه: منابع دیپلماتیک ترکیه، از برگزاری نشستی قریب‌الوقوع در سطح وزرای خارجه روسیه، ترکیه و رژیم سوریه خبر دادند.

روزنامه «حریت» ترکیه، چهارشنبه 21 دی، در گزارشی نوشت که ممکن است این نشست از 14 تا 16 ژانویه در مسکو برگزار شود.


این منابع با بیان اینکه نشست وزرای خارجه روسیه، سوریه و ترکیه احتمالا در پایان هفته جاری در مسکو برگزار خواهد شد، خاطرنشان کردند که تاریخ مذاکرات در مسکو پس از سفر آفریقایی مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه که در 14 ژانویه به پایان می‌رسد، مشخص خواهد شد.

این منابع افزودند که چاووش اوغلو ممکن است پس از پایان سفرش به آفریقا به مسکو برود یا اینکه پس از برگشت از واشنگتن به مسکو سفر کند.
موضوعات حساس
روزنامه «حریت» نوشت: «در مذاکرات آتی مسکو موضوعات حساس مورد بررسی قرار خواهد گرفت، زیرا انتظار می‌رود وزرای امور خارجه درباره آخرین تحولات سوریه، وضعیت شمال آن، مبارزه با سازمان‌های تروریستی و همچنین بازگشت آوارگان گفتگو کنند».

همزمان با انتشار این گزارش بیانیه‌ای از سوی روسیه منتشر شد که در آن اعلام شد، تاریخ دیدار سرگئی لاوروف، مولود چاووش اوغلو و فیصل المقداد، وزرای خارجه روسیه، ترکیه و سوریه در حال آماده شدن است.

وزارت دفاع روسیه ماه گذشته اعلام کرد که سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه، خلوصی آکار وزیر دفاع ترکیه و علی محمود عباس وزیر دفاع سوریه برای بررسی بحران سوریه در مسکو مذاکرات سه جانبه‌ای انجام دادند.

وزیران دفاع سه کشور روسیه، ترکیه و سوریه بر ضرورت ادامه گفتگوهای سه جانبه برای برقراری ثبات و استقرار در سوریه تاکید کردند.

آنها در این گفتگو، مشکل پناهجویان و تلاش‌ مشترک برای مبارزه با گروه‌های افراطی در سوریه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

این اولین دیدار رسمی در سطح وزیران دفاع ترکیه و سوریه از زمان آغاز بحران سوریه در سال 2011 و تنش‌ ناشی از آن در روابط بین آنکارا و دمشق است.

وزرای خارجه دو کشور همچنین در حاشیه نشست منطقه‌ای که در سال 2021 برگزار شد، گفتگوی غیررسمی کوتاهی داشتند. آنکارا پیشتر به ارتباطات در سطح سرویس‌های اطلاعاتی میان دو کشور اذعان کرده بود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +305ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +204وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +176ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +162فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +160شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +154شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +150وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید