اعتمادآنلاین: اصولگرایان در پی مصادره سیاسی زنان «کم‌حجاب» هستند

یکی از نوشته‌هایی که در اعتراضات سراسری اخیر روی دیوارهای پایتخت نقش بسترادیو فردا: اعتمادآنلاین، پایگاه اینترنتی نزدیک به اصلاح‌طلبان، اصولگرایان را متهم کرد که در پی «مصادره سیاسی» زنان «کم‌حجاب» هستند.

این وبسایت خبری روز سه‌شنبه در گزارشی نوشت که گویا با توجه به رشد طبقه زنان «با حجاب ضعیف»، «راهبرد استراتژیک بخشی از جریان اصولگرایی این شده که باید به‌دنبال مصادره یا جذب سیاسی این گروه رفت».


اعتماد آنلاین به یک برنامه صداوسیما اشاره کرده که در آن، غلامعلی حدادعادل سیاستمدار نزدیک به رهبر جمهوری اسلامی از زنانی که «با حجاب ضعیف پای نظام ایستاده‌اند» ستایش کرد.

این رسانه نوشت: «برای نخستین‌بار این قشر از زنان به رسمیت شناخته شده و مخاطب قرار گرفتند».

اعتمادآنلاین همچنین به اظهارات محسن کوهکن، نماینده اصولگرای پیشین مجلس و عضو شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری، اشاره کرده که گفته است: «اگر قبلا از کنار زنانی که موهای‌شان پیدا بود رد می‌شدیم، به ذهن‌مان خطور می‌کرد که او را ارشاد کنیم، اما اکنون وقتی از کنارشان رد می‌شویم به آن‌ها احسنت می‌گوییم، زیرا با وجود اینکه برخی کشف حجاب کرده‌اند، اما آن‌ها همین روسری را حفظ کرده‌اند و این نشان از اعتقادشان به حجاب است».

این رویکرد پس از آن دنبال شد که رهبر جمهوری اسلامی خواستار تجدیدنظر در برخورد با دختران و زنانی شد که آن‌ها را «ضعیف‌الحجاب» خواند.

علی خامنه‌ای روز ۱۴ دی در یک سخنرانی حتی سعی کرد که ادبیات جمهوری اسلامی درباره زنان مخالف حجاب اجباری را نیز ملایم‌تر کند و گفت باید به جای «بدحجاب گفت ضعیف‌الحجاب. [کسی که] حجابش ضعیف است».

مقام‌های جمهوری اسلامی زنان و دخترانی را که تن به حجاب اجباری نمی‌دهند را «بدحجاب» یا «بی‌حجاب» معرفی می‌کنند و در چهار دهه گذشته شدیدترین برخوردها را با آن‌ها داشته‌اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۹
Rostame zamane - ایران، ایران
اصلاح طلب اصول‌گرا دیگه تمام ماجرا. ...... خودتونو طرفداراتون
‌سه شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۳
۴۳
paksan - ایران، ایران
برای شکست اکثریت باید آنها رو دسته بندی و جدا کرد. تفرقه انداختن و سرکوب کردن. قطعا امروز روی کم حجابها زوم میکنند و بی حجابها رو مثلا سرکوب میکنند ولی وقتی بی حجایها عقب نشستند نوبت کم حجابهاست. این روش قدیمی تمام دیکتاتوری هاست. زنان باید در هر سطحی آزاد باشند پوشش خودشون رو انتخاب کنند و حکومت باید امنیت همه زنان چه بی حجاب چه کم حجاب چه با حجاب رو تامین کنه. این چیزی هستش که تمام مردم ایران میخواهند و اصولگراها یا همون اطلاعاتی های رژیم در حال حاضر هدفشون ایجاد تفرقه بین مردم هستش. این اقلیت 5 میلیونی با تفرقه انداختن بین مردم ایران باقی ماندن و دارن بر 80 میلیون ایرانی حکومت میکنند فرق نمیکنه بین کرد و پارس یا آذری و بلوچ و سیستانی و شمالی و جنوبی به یک صورت و بین حتی شغلهای مختلف و کارگرها - بین زن و مرد - حالاهم بین زنها میخواهند اختلاف ایجاد کنند که یک عده فعلا بگند خوب به ما که کار ندارن ولش کن ولی خیلی زود نوبت آنها هم میشه.
‌سه شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.