پرتاب پهپاد «کرار» از سوی ایران برای دور کردن یک «هواپیمای شناسایی» در خلیج فارس

موشک شفق روی پهپاد کراربی بی سی: رسانه‌های نزدیک به سپاه پاسداران گزارش دادند که سامانه پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی برای دور کردن یک «هواپیمای شناسایی» که به محل برگزاری مانور نظامی ایران در خلیج فارس نزدیک شده بود، یک پهپاد پرتاب کرده است.

به گزارش رسانه‌های ایران، یک فروند «هواپیمای اطلاعاتی سرنشین‌دار ۸- P » که برای جمع‌آوری اطلاعات دقیق‌تر از منطقه رزمایش اقدام به کاهش ارتفاع کرده بود، با شلیک یک «پهپاد کرار» از محل رزمایش دور شده است.


در این گزارش مشخص نیست این هواپیمای شناسایی متعلق به چه کشوری بوده است اما بارها در خلیج فارس درگیری‌های مشابهی با نیروهای آمریکایی رخ داده است.

وزارت خارجه آمریکا نیز با خودداری از اظهار نظر درباره این گزارش، این موضوع را به وزارت دفاع این کشور (پنتاگون) مرتبط دانست.

پس از بویژه خروج آمریکا از برجام و تهدید ایران به بستن تنگه‌ هرمز، در حال حاضر ائتلافی از نیروهای بین‌المللی در آب‌های جنوبی ایران با هدف «امنیت کشتیرانی» و به ویژه عبور و مرور تانکرهای سوخت را در این منطقه مستقر شده‌اند.

مقامات جمهوری اسلامی پس از آنکه آمریکا تحریم‌های یکجانبه را دوره دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین به اجرا گذاشت تهدید کرد اگر ایران نتواند نفت صادر کند، کشورهای دیگر هم برای صادرات با مشکل مواجه خواهند شد.

ارتش ایران در حال حاضر در خلیج فارس و نزدیکی این آبراه استراتژیک مشغول برگزاری رزمایشی دریایی، هوایی و زمینی است.

ایران سالانه چنین رزمایش‌هایی را تحت عنوان «بالا بردن آمادگی دفاعی» خود برگزار می‌کند.

چنین مواجهه‌هایی در گذشته هم در مقاطعی بین ایران و آمریکا شدت گرفته و دو طرف یکدیگر را به اقدامات «غیرحرفه‌‎ای» یا «تحریک‌آمیز» در خلیج فارس متهم کرده‌اند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +215شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +166شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +146حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +126بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +111شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم