هنگامه قاضیانی «حجاب اجباری» را در خیابان از سر برداشت + ویدیو

ایران وایر: ساعتی پس از اعلام قوه قضائیه مبنی بر احضار هنگامه قاضیانی به دادستانی، او با انتشار ویدیویی در خیابان‌های ایران «حجاب اجباری» از سر برداشت.

او ضمن انتشار ویدئویی در حساب کاربری‎اش در اینستاگرام نوشت: «شاید این آخرین پست من باشد. از این لحظه به بعد، هراتفاقی برایم بیفتد، بدانید که من تا آخرین نفس کنار مردم ایران هستم.»
هنگامه قاضیانی بازیگر ایرانی در همراهی با اعتراض‌ها در ویدیویی موهای خود را ازپشت بست. خانم قاضیانی نوشت: «شاید این آخرین پست من باشد. هر اتفاقی برایم بیفتد در کنار مردمم».
 
این بازیگر ایرانی تصویری از کیان پیرفلک با رنگین‌ کمانش را برای این ویدیو استفاده کرده است
او پیش از این نیز در شبکه‎های مجازی از اعتراضات سراسری مردم ایران حمایت کرده بود.

امروز ۲۸ آبان ۱۴۰۱ خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضاییه، از احضار هشت چهره فرهنگی، ورزشی و سیاسی به دادسرا خبر داد.

به نوشته خبرگزاری میزان این افراد به دادگاه احضار شده‌اند تا درباره «انتشار مطالب غیر مستند و توهین‌آمیز» توضیح بدهند.

الناز شاکردوست، میترا حجار، باران کوثری، سیما تیرانداز و هنگامه قاضیانی از جمله بازیگران مطرح سینما و تئاتر ایران هستند که به نوشته میزان، در یک هفته گذشته احضار شده‌اند.

در بیش از دو ماه گذشته که از اعتراضات در واکنش به جان باختن مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد می‌گذرد، شماری از هنرمندان و چهره‌های سینمایی یا تلویزیونی با معترضان اعلام همبستگی کرده‌اند. برخی از بازیگران زن از جمله الهام پاوه‎ نژاد، افسانه بایگان، رخشان بنی‌اعتماد، ترانه علیدوستی نیز حجاب از سر برداشته‌اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۸
piruzie nazdik - پاریس، فرانسه
آفرین به تو شیرزن و همه شیرزنان. مادران و خواهران و دختران سرزمینمان.
یکشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۳
۴۸
piruzie nazdik - پاریس، فرانسه
مثلا سعید طوسی و مفعول عزیزش علی چلاق.
یکشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +199رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +141برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +132ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +123درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +111انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +85آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +79هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه