واکنش ریاض به تهدیدهای سلامی: می‌خواهد حواس‌ دیگران به «اعتراضات» نباشد

 حسین سلامی - آرشیوصدای آمریکا: عربستان سعودی، آمریکا، و چندین کشور همسایه ایران در واکنش به هشدار حمله زودهنگام از جمهوری اسلامی، سطح آماده‌باش را برای نیروهای نظامی خود افزایش داده‌اند. آنها جزئیات بیشتری در مورد اطلاعات سعودی ارائه نکردند. روزنامه وال‌استریت ژورنال این خبر را به نقل از «مقامات» منتشر کرده است.

به گفته مقامات سعودی جمهوری اسلامی آماده انجام حملاتی به عربستان و اربیل است و می‌خواهد با این کار توجه‌ جهانیان را از اعتراضات سراسری ایران منحرف کند. شورای امنیت ملی آمریکا نیز گفت واشنگتن برای پاسخ دادن آماده است.


اعتراضات مردم در ایران علیه جمهوری اسلامی چندین هفته است که زیر ذره‌بین رسانه‌های بین‌المللی قرار دارد و صحنه‌های سرکوب خشونت بار معترضان ایرانی بدست ماموران جمهوری اسلامی برای مردم کشورهای مختلف پخش شده است.

شورای امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد که نسبت به هشدارهای جمهوری اسلامی نگران است و در صورت انجام حمله از سوی ایران آماده پاسخگویی است.

به نوشته وال استریت ژورنال، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا گفت واشنگتن «از طریق کانال‌های نظامی و اطلاعاتی با سعودی‌ها در تماس دائم» است.

او گفت آمریکا در دفاع از منافع و شرکای خود در منطقه تردید نخواهد کرد.

ایران از اواخر ماه سپتامبر تاکنون با ده‌ها موشک بالستیک و پهپاد مسلح به شمال عراق حمله کرده است.

مقامات ایرانی همچنین عربستان سعودی، آمریکا، و اسرائیل را به تحریک این تظاهرات متهم کرده‌اند.

ماه گذشته، حسین سلامی، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، علناً به عربستان سعودی هشدار داد که از پوشش خبری تظاهرات در ایران توسط «شبکه‌های خبری ماهواره‌ای فارسی‌زبان» جلوگیری کند.

اعتراضات داخلی در ایران با مرگ مهسا امینی در حین بازداشت در گشت ارشاد آغاز شد. گشت ارشاد این دختر ۲۲ ساله‌ را که از سنندج همراه با خانواده به تهران آمده بود بر سر حجاب بازداشت و او را به زور به یکی از مراکز خود منتقل کرد. اما مقامات جمهوری اسلامی حالا سعی دارند که اعتراضات داخلی را به کشورهای خارج نسبت دهند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۶
Maghshoosh - میامی، ایالات متحده امریکا
یعنی میخوان بگن که سیدعلی و سلامی و بقیه اراذل و اوباش از فرط لاعلاجی ممکنه جفتک بزنن به طاق طویله! آخه قبلاً اینکار رو کردن، سابقه داره!! دیگه دستشون برای همه رو شده!
‌چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۰۰:۵۱
۳۶
پیر خردمند - تورونتو، کانادا

سگ سپاه انگشت نشون دادن رو از صمد اقا یاد گرفته. مواظب باش انگشتت تو چشمت نره اوسکول
‌چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۰۳:۰۵
۵۸
دین وحشیگری - اونتاریو، کانادا
اون انگشتت رو تو ....فرو خواهیم کرد.تصور انتقام ،دارهای اویزان این وحوش رو دیوانه کرده و روزی نیست که با ارامش بخوابند.بی شک نسل این تازیان غاصب رو در ایران سرزمین فرهیختگان نابود خواهیم کرد.
‌چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا