آلمان و اتحادیه اروپا معرفی سپاه پاسداران به عنوان «سازمانی تروریستی» را بررسی می‌کنند

 سپاه پاسداران در حال حاضر در فهرست سازمان‌های تروریستی ایالات متحده قرار داردرادیو فردا: وزیر خارجه آلمان می‌گوید آلمان و اتحادیه اروپا در حال بررسی معرفی سپاه پاسداران به عنوان سازمانی تروریستی هستند.

آنالنا بائربوک روز یکشنبه هشتم آبان در مصاحبه با شبکه تلویزیونی آ.اِر.د گفت: «هفته گذشته روشن کردم که ما بسته دیگری از تحریم‌ها را به اجرا خواهیم گذاشت، و این‌که بررسی کنیم چطور می‌توانیم سپاه پاسداران را به عنوان سازمانی تروریستی معرفی کنیم».


اظهارنظر این مقام بلندپایه آلمانی پس از آن صورت می‌گیرد که حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران، هفتم آبان را روز به گفته او «پایان اغتشاشات» اعلام کرد و از معترضان خواست تا «دیگر به خیابان‌ نیایند».

آلمان هفته گذشته اعلام کرده بود که فراتر از تحریم‌های اتحادیه اروپا، محدودیت‌های بیشتری در قبال ایران اعمال خواهد کرد.

خانم بائربوک همچنین گفت که در حال حاضر هیچ مذاکره‌ای بین ایران و غرب بر سر توافق هسته‌ای با تهران موسوم به «برجام» در جریان نیست.

سپاه پاسداران در حال حاضر در فهرست سازمان‌های تروریستی ایالات متحده قرار دارد و کانادا نیز اخیرا ورود ۱۰ هزار نیروی این تشکیلات نظامی به خاک خود را ممنوع کرده است.

اعتراض‌ها در ایران در واکنش به مرگ مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد وارد هفتمین هفته خود شده و در روزهای اخیر درگیری بین نیروهای امنیتی و انتظامی با معترضان و به‌ویژه دانشجویان دانشگاه‌های مختلف کشور به اوج خود رسیده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
دین وحشیگری - اونتاریو، کانادا

روزای اخر این وحوش متعفن جانی اسلامی، نزدیک و نزدیک تر میشه.دکان دین برای همیشه بسته و ایران شکوفا خواهد شد اقتصاد سالم ملی برای همه نه برای دزدی و ماجراجویی.
یکشنبه ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۸
۵۹
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

بر رسی میکنند ؟ احمقتر از خودونو کسی دیگه میشناسید؟ همه جا دنیا میدونند سپاه و سپاهی تروریست و قاتلند اونوقت شما میخواید بررسی کنید؟ ببخشید نمیدونستم سپاه دست پرورده و مشتری خودتونه
یکشنبه ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند