بنیاد نوبل دعوت سفیر ایران به مراسم اهدای جایزه را پس گرفت

 عکس آرشیوی و مربوط به جایزه بنیاد نوبل استرادیو فردا: بنیاد نوبل اعلام کرد در واکنش به سرکوب اعتراض‌ها در ایران دعوت از سفیر جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در مراسم اهدای جایزه نوبل را پس می‌گیرد.

روزنامه اکسپرِسِن چاپ سوئد، روز جمعه، ششم آبان، به نقل از مسئولان بنیاد نوبل نوشت که «با وجود این که سوئد و سایر کشورهای اروپایی هنوز واکنش دیپلماتیک مناسبی در قبال ایران اتخاذ نکرده‌اند»، اما این بنیاد «با توجه به وضعیت وخیم و در حال تشدید ایران» تصمیم گرفته‌اند که سفیر ایران نباید به مراسم جایزه نوبل دعوت شود.


بنیاد نوبل هفته گذشته اعلام کرد که سفرای روسیه و بلاروس را به دلیل تهاجم به خاک اوکراین دعوت نخواهد کرد.

با این حال عدم اتخاذ سیاست مشابه علیه جمهوری اسلامی انتقادهای زیادی را در پی داشت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
فضول میرزا - استکهلم، سوئد

باید این احمق ها رو از سوئد اخراج کرد!
جمعه ۰۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۸
۵۵
Qasim.Rimbaud - پاریس، فرانسه

برای غربیها همه چیز سیاسیه.حتی جایزه هاشون.بعد میگن ورزش رو سیاسی نکنید.ادعاهای پوچ.حرفهای الکی.
جمعه ۰۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۶
۵۰
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
گرامی ، سیاست همیشه در هنر ، ورزش ، علم نقش داشته ، نمونه : چهل ساله که ورزشکار ایرانی حق نداره با اسراییلی مسابقه بده .
جمعه ۰۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۱
۱۰۸
Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
یعنی چهل سال بوده سفیر رژیم را دعوت می کردند، امسال بخاطر جنگ اوکراین( نه بخاطر اتفاقات ایران آنطور که سوئد به دروغ مدعی است) کمی از دست رژیم دلخور شده اند. مطمئن باشید بهمحض اینکه معامله روسیه با غرب جوش بخورد، اینهم درست می شود. سالهی سال است که سوئد تبدیل شده به لانه تروریست های پ.ک.ک ، و زندانهای سوئد تا خرخره پر است از مافیای قاچاق مواد مخدر که با همین تروریستهای پ.ک.ک همدست هستند. سفیر رژیم ایران در مقایسه با این تروریستها پرستو است.
شنبه ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +194حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +193لحظه زیر گرفتن عمدی یک روحانی در بلوار فرودگاه شهر یزد + ویدئو
  • +156«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +118پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +117حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +116مایک پومپئو: جمهوری اسلامی به‌شدت تضعیف شده؛ ایرانیان نه حکومت دینی می‌خواهند، نه سلطنت
  • +110علی کریمی: «فرداد فرحزاد بخاطر پول کِس و کارشو میفروشه»
  • +104بازداشت شهین محمودی، شهروند دوتابعیتی ایرانی-نروژی، پس از سفر به ایران
  • +94لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +91پیشگویی مانوک خدابخشیان:به قیام کاراکاس خوش آمدید، از کاراکاس تا تهرانپارس فاصله ای نیست