نماینده مجلس آلمان مرکز اسلامی هامبورگ را «لانه جاسوسی» جمهوری اسلامی خواند

رادیو فردا: نماینده ایرانی‌تبار پارلمان آلمان از مرکز اسلامی شهر هامبورگ به عنوان «لانه جاسوسی» جمهوری اسلامی نام برد و از تلاش‌ها برای متوقف ساختن فعالیت‌های آن خبر داد.

امید نوری‌پور، سخنگوی سیاست خارجی حزب سبزهای آلمان، که روز چهارشنبه، ششم مهر در یک تجمع مردمی در محکومیت سرکوب اعتراض‌های اخیر در ایران شرکت کرده بود، درباره سایر فعالیت‌های پارلمان آلمان برای حمایت از مردم ایران گفت در حال «افزایش فشار بر اتحادیه اروپا هستیم تا صدایش را بلندتر و فشارش را بیشتر کند».


آقای نوری‌پور در ادامه از تلاش نمایندگان پارلمان آلمان برای اقدامات تکنیکی در رابطه با قطع اینترنت در ایران خبر داد و گفت که در حال مذاکره با آمریکا و سایر کشورها در این باره هستیم.

او همچنین تاکید کرد: «وظیفه هر انسانی این است در زمانی که صدای مردم ایران به دلیل قطع ایران شنیده نمی‌شود، صدای مردم ایران باشند.» همزمان با شروع اعتراض‌ها در ایران به کشته شدن مهسا امینی در بازداشت نیروهای موسوم به «گشت ارشاد»، تجمع‌های گسترده‌ای نیز در بیشتر شهرهای بزرگ جهان برگزار شده و هم‌چنان ادامه دارد.

در بیشتر این تجمع‌ها، معترضان در مقابل ساختمان سفارتخانه‌های ایران و مراکز وابسته به جمهوری اسلامی حضور پیدا کردند و شعارهای اعتراضی سر دادند.

از جمله، ایرانیان معترض روز سوم مهر مقابل مرکز اسلامی لندن تجمع و برخی از معترضان نیز تلاش کردند که وارد ساختمان این مرکز شوند. با وجود ممانعت شدید پلیس لندن برای جلوگیری از ورود معترضان به ساختمان این مرکز، یک معترض توانست خود را به پشت بام مرکز اسلامی انگلیس رسانده و پرچم شیر و خورشید ایران را به نمایش بگذارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +215بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +122امام جماعت شهرستان تفت بر بالای منبر سکته کرد
  • +107حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +107حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +98کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +94سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +89«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +82رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +76رد پای تهران در «حمله خونین سیدنی»؛ مقام اسرائیلی: منشأ حمله مرگبار به یهودیان، ایران است
  • +76لحظه شکار کودک‌آزار قاتل! ویدئویی از کشته شدن او چند ساعت پس از آزادی از زندان