وضعیت نامعلوم سخنرانی خامنه‌ای برای بسیجیان گرگان

 عکس آرشیوی استرادیو فردا: سه روز پس از آن‌که خبر رسید دیدار مرسوم اعضای مجلس خبرگان با علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، «برای راحتی» او لغو شده، وضعیت سخنرانی علی خامنه‌ای برای بسیجیان گرگان که برای روز چهارشنبه هفته بعد برنامه‌ریزی شده است هم نامعلوم است.

به گزارش رسانه‌های داخلی، عیسی پایین‌محلی، فرماندار گرگان، عصر سه‌شنبه خبر داده بود که علی خامنه‌ای روز چهارشنبه ۳۰ شهریور به صورت ویدئوکنفرانس در «آیین سراسری تجلیل از یک میلیون نفر از پیشکسوتان دفاع مقدس» برای بسیجیان گرگان «سخنرانی خواهد کرد.»


اما خبرگزاری دولتی ایرنا که این خبر را شامگاه سه‌شنبه بر روی وب‌سایت خود منتشر کرده بود پس از آن طی روز چهارشنبه این خبر را از خروجی خود برداشته و اطلاعیه «این صفحه از دسترس خارج شده است» را به‌جای آن قرار داده است.

سه روز پیش از این، روز یک‌شنبه، در حالی که خبرگزاری تسنیم خبر لغو دیدار مرسوم اعضای مجلس خبرگان رهبری با رهبر جمهوری اسلامی را «شایعه» دانسته بود، یک عضو این مجلس این خبر را تأیید کرد و گفت دلیل آن «راحتی» و جلوگیری از گرفتن وقت خامنه‌ای بود.

هاشم هاشم‌زاده هریسی، عضو مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با روزنامه همدلی تأیید کرد که «در این دوره اعضای مجلس خبرگان رهبری برخلاف دوره‌های گذشته به دیدار رهبری نرفتند».

او گفت از آنجایی که علی خامنه‌ای درباره موضوعات مختلف سخنرانی می‌کند، دیگر «جایز» ندانست که در دیدار با اعضای مجلس خبرگان نیز سخنرانی کند.

خبرگزاری‌های داخلی، ازجمله خبرگزاری فارس، در همان روز یک‌شنبه خبری مبنی بر «دیدار» تعدادی از ورزشکاران در صبح یک‌شنبه با آیت‌الله خامنه‌ای منتشر کردند اما عکسی از این «دیدار» در این خبرها درج نشده است.

چندی پیش از برگزاری این دوره اجلاس خبرگان رهبری، میرحسین موسوی از رهبران اعتراضات موسوم به «جنبش سبز» که همچنان در حصر خانگی است، درباره «موروثی» شدن رهبری در ایران هشدار داده بود.

اما مجلس خبرگان رهبری گزارش‌های منتشر شده در مورد «جانشینی موروثی» مجتبی خامنه‌ای به عنوان رهبر آینده جمهوری اسلامی را «شبهه‌پراکنی» خواند و مدعی شد این نهاد به «شایسته‌گزینی و انتخاب اصلح» توجه دارد.

با این حال، کمتر از یک ماه پس از انتشار این نوشته، خبرگزاری حوزه علمیه قم از مجتبی خامنه‌ای با عنوان «آیت‌الله» نام برد و نوشت که او قرار است در این حوزه درس «خارج فقه و اصول» را تدریس کند.

همچنین یک امام جمعه در ایران از انتخاب مجتبی خامنه‌ای برای رهبری آینده دفاع کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۶
arian1 - ابادان، ایران
بمیر اخوند پفیوز و مردم ایران را با به درک واصل شدنت کمی شاد کن.
‌پنجشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • ماجرای کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج و ۳۰۰ مسوول میدانی بسیج در یک روز
  • مدیر مرکز ضد تروریسم آژانس امنیت ملی آمریکا در مخالفت با جنگ ایران استعفا داد
  • وزیر امور خارجه آلمان: ایده تغییررژیم کنترل‌شده در ایران غیرواقعی است
  • کارنامه احمدرضا رادان؛ از سرکوب اعتراضات تا تحریم‌های جهانی و کنترل‌های اجتماعی
  • اسرائیل خطاب به بسیجیان: آیا ارزش دارد جانتان را برای رهبران پوشالی به خطر بیاندازید؟
  • تصاویر سلبریتی‌های جهانی بر روی فرش قرمز مراسم اسکار ۲۰۲۶
  • واشنگتن پست: اسرائیل ایرانیان را به شورش فرا می‌خواند به‌رغم آنکه از احتمال «قتل‌عام» آنها آگاه است
  • هشدار شاهزاده رضا پهلوی به سرکوبگران در شب چهارشنبه سوری: از ساعت ۶ بعدازظهر خیابان‌ها را ترک کنید
  • +327ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +275شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +257اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +185ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +143شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد