آیا جمهوری اسلامی از خواسته هایش کوتاه آمده است ؟

رادیو فردا:در ایران، شماری از نمایندگان مجلس، می‌گویند تهران نباید از خواسته‌های خود به ویژه در رابطه با آژانس، کوتاه بیاید.
 
علی خضریان، نماینده تهران در مجلس گفته هیچ یک از خطوط قرمز جمهوری اسلامی در متن توافق احتمالی گنجانده نشده.
 
همزمان حسین شریعتمداری، نماینده رهبر جمهوری اسلامی در مؤسسه کیهان می‌گوید مذاکرات هسته ای به گفته او هرگز به نقطه‌ای نخواهد رسید.
 
جمهوری اسلامی بارها خواستار آن شده که همزمان با توافق احیای برجام، پرونده تحقیقات آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره مواد هسته‌ای و سایت‌های اعلام نشده بسته شود.
 
در آستانه سفر رئیس موساد به واشنگتن، نخست‌وزیر اسرائیل گفته است که کارزاری فشرده برای جلوگیری از امضای توافق احیای برجام را آغاز کرده است. او گفت که فشار اسرائیل بر واشنگتن در حدی نخواهد بود که روابط دو کشور را تیره کند.
اسرائیل از کارزار فشرده برای جلوگیری از احیای برجام خبر داد

دویچه وله:یائیر لاپید، نخست‌وزیر اسرائیل روز یکشنبه ۱۳ شهریور (۴ سپتامبر) گفته است که کشورش به اعمال فشار بر دولت آمریکا برای جلوگیری از امضای احیای توافق هسته‌ای میان ایران و قدرت‌های جهانی ادامه خواهد داد.


لاپید در جلسه کابینه اسرائیل گفت: «ما در حال رهبری کارزار فشرده‌ای برای جلوگیری از امضای توافق هسته‌ای خطرناک بین ایران و قدرت‌های جهانی هستیم.»

به گزارش روزنامه جروزالم پست، لاپید با این حال افزود که فشار اسرائیل بر واشنگتن به حدی نخواهد رسید که روابط بین دو کشور را تیره کند.

اظهارات نخست‌وزیر اسرائیل در حالی بیان می‌شود که تهران و واشنگتن وارد آخرین مرحله برای نجات توافق هسته‌ای برجام شده‌اند و هر دو طرف در حال تبادل نظر درباره پیش‌نویس پیشنهادی اتحادیه اروپا هستند.

نخست‌وزیر اسرائیل گفت، واشنگتن ملاحظات تل‌آویو در مورد توافق پیشنهادی ایران را در نظر گرفته است.

لاپید افزود: «ما همچنین با شرکای دیگر صحبت کرده‌ایم و خواسته‌هایی را ارائه کردیم که [آنها باید از] ایرانی‌ها داشته باشند. ما نمی‌توانیم همه چیز را بگوییم، اما همه چیز نباید مشمول دعوا و سخنرانی شود. راه دیگری هم وجود دارد و بهتر جواب می‌دهد.»

لاپید ادامه داد، دیوید بارنیا، رئیس سازمان اطلاعات و عملیات ویژه اسرائیل (موساد) قرار است روز یکشنبه به ایالات متحده سفر کند تا با مقامات واشنگتن درباره پرونده هسته‌ای ایران صحبت کند.

گفته می‌شود که رئیس موساد در جلسات محرمانه کمیته‌های اطلاعاتی مجلس نمایندگان و سنا، در مورد موضع اسرائیل درباره توافق هسته‌ای با ایران به قانونگذاران توضیح خواهد داد.

اسرائیل ایران را به تلاش برای ساخت بمب هسته‌ای متهم می‌کند، ادعایی که تهران آن را رد کرده و می‌گوید برنامه‌اش برای اهداف صلح‌آمیز طراحی شده است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا در سال ۲۰۱۸ آمریکا را از توافق هسته‌ای ایران خارج کرد و تحریم‌ها را به عنوان بخشی از "کارزار فشار حداکثری" علیه تهران دوباره اعمال کرد.

در پی آن ایران با عقب‌نشینی از تعهدات مرتبط هسته‌ای مندرج در توافق برجام، اقدام به تلافی‌جویی کرد. تهران از آن زمان از مرز غلظت مجاز غنی‌سازی اورانیوم و همچنین میزان مجاز ذخایر اورانیوم غنی‌شده بر اساس برجام بسیار فراتر رفته است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۱
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
خواسته ما جلو انداختن فرج مبارک ولی عصر آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف است و هرگز کوتاه نخواهیم آمد.
دوشنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.