یک زورگیری دیگر در اتوبان نیایش در وسط ترافیک


رکنا: دزدان موبایل قاپ در چشم بهم زدنی بار دیگر در اتوبان نیایش دست به سرقت از زن جوان زدند. این درحالی است که در سرقت مشابهی زورگیر محاربه شناخته شده است.


شامگاه سه شنبه 8 شهریور بود که دزدان موبایل قاپ در اتوبان نیایش و ترافیک خیابان سوار بر موتور بین خودروها پرسه می زدند تا سوژه مناسبی برای سرقت انتخاب کنند.

دزدان در بین خودروها در شرق به  غرب اتوبان نیایش نرسیده به پل یادگار با خودرو پژو 207 سفید رنگی روبرو شدند که زن جوان در حال صحبت با گوشی موبایلش بود و شیشه خودرویش کمی پایین بود و همین کافی بود تا سارقان کمی جلوتر از خودروی طعمه شان توقف کنند و یکی از آنها به سرعت از خودرو پیاده شده و در یک لحظه گوشی موبایل را از فاصله کمی که بین شیشه خودرو بود دستش را داخل خودرو کرد و گوشی موبایل زن جوان کرد.


این صحنه سرقت توسط دوربین خودروی یکی از شهروندان تهرانی که در پشت دزدان بود ثبت شده و دزدان پس از سرقت سوار بر موتور شده و با توجه به ترافیک خیابان ها به سرعت از بین خودروها پا به فرار گذاشتند.
هشدارهای تکراری
بارها و بارها پلیس در خصوص کاهش بروز حوادث از مردم خواسته تا مسیر را برای دزدان باز نکند و افراد می توانند خودشان در کاهش سرقت نقش داشته باشند.

هشدار پلیسی گفته شده است که راننده ها در حال حرکت حتما حواسشان به موتورسوارها باشد و نکته مهمی که بعد از سوار شدن بر خودرو باید رعایت شود قفل کردن در خودرو است.

در ادامه تلفن همراه و وسایل با ارزش از جلوی چشم دزدان به دور باشد و در زمان صحبت با موبایل حتما شیشه خودروها بالا باشد.

در زمان سرقت خونسردی خود را حفظ کنید و سرنخ هایی که می توانید در اختیار پلیس قرار دهید از قبیل شماره پلاک، مشخصات ظاهری دزدان را در ذهن بسپارید.

به طور مثال اگر زن جوان در خودرو خونسردی خود را حفظ می کرد شاید با بالا دادن شیشه خودرو و گیرکردن دست سارق مانع فرار وی می شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
rood120 - منچستر، انگلستان

Iranianuk uk , شما هم خیلی یک طرفه دارید می روید و معلوم نیست از کجا دارید تغذیه می شوید خجالت آور هست . بله در ایران دزدی می شود ، راهزنی می شود زورگویی هم هست و شما هم مرتب پوشش می دهید یکسری ها هم اینجا همه‌ش به اسلام و آخوند ربط می دهند یا می گویند فقر هست . همه همین کثافت کاری ها ، سرقت و زورگیری ها تو کشور انگلیس هر روز داره اتفاق می افته آیا اینجا هم ، آخوند هست ، یا کشور مسلمان هست یا جهان سوم، خجالت بکشید و وظیفه تان را بعنوان یک وبسایت خبرگزاری درست انجام بدهید . من از رژیم ایران حمایت نمی کنم ولی انصاف هم خوب رعایت کرد و همیشه یک طرفه تخت گاز نروید حالا هر کس می خواهد ناراحت باشه یا موافق ولی این حقیقت داره .
یکشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۵
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

رهبر دزد، مدیر دزد، مسئول دزد، از مردم چه انتظاری دارید؟
دوشنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۱ - ۰۱:۱۴
۵۰
Free Press - لندن، انگلستان

در عوض امنیت داریم.😞😞😞
دوشنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۱ - ۰۳:۴۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • میرحسین موسوی: مردم به چه زبانی بگویند که این نظام را نمی‌خواهند و دروغ‌های‌تان را باور نمی‌کنند
  • الکس وطن‌خواه: جمهوری اسلامی می‌داند برای بقا باید سازش کند، خم شود و انعطاف نشان دهد
  • سکوت پرمعنای «گرتا تونبرگ»ی که همیشه چفیه و پرچم فلسطین همراه دارد در مورد کشتار معترضان ایرانی
  • رئیس سابق صداوسیما: آنقدر خون ریخته شده که دیگر حقایق با روایت‌های ساختگی قابل کتمان نیست
  • کایا کالاس: اگر مانند یک تروریست عمل می‌کنید، باید با شما نیز مانند یک تروریست برخورد شود
  • ۱۰ ناو جنگی آمریکا در خاورمیانه؛ آرایشی هم‌سطح عملیات ونزوئلا پیش از بازداشت مادورو در اطراف ایران
  • فرمانده سابق ارتش اسرائیل: اسرائیل آماده و در انتظار اقدام آمریکا است
  • محمد نوری‌زاد از زندان اوین: شما برای غارت ما چاره‌ای جز کشتن و سوزاندن ما ندارید
  • گزارش تحقیقی بلومبرگ از افشای امپراتوری مالی پسر خامنه‌ای
  • ترامپ می‌خواهد شرایط را برای «تغییر رژیم» در ایران فراهم کند
  • +368رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +276شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +253کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +211اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +198مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +172شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +170ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +163شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +153انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +151کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند