فروش قرص های حاوی شیشه برای لاغری

 دو مرد شیاد که در یک عطاری اقدام به فروش قرص و داروهای لاغری حاوی مواد روانگردان و ازجمله شیشه می‌کردند شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، از چندی قبل گزارش‌های متعددی از سوی مردم به پلیس می‌رسید مبنی بر فعالیت مشکوک مالک یکی از مغازه‌های عطاری در غرب تهران، بنابراین پرونده‌ای در این رابطه تشکیل شد و تیمی از مأموران پایگاه دوم پلیس مبارزه با مواد مخدر رسیدگی به موضوع را به عهده گرفتند.

با توجه به تکمیل پرونده و تلاش اطلاعاتی مأموران پلیس مشخص شد دو نفر از مالکان مغازه‌های عطاری با سوء‌استفاده از شغل خود و در پوشش مغازه عطاری انواع قرص‌های لاغری غیرمجاز را می‌فروشند که با کامل شدن اطلاعات، مأموران موفق شدند ضمن رعایت اصل غافلگیری متهم را در حال فروش داروهای مورد نظر دستگیر کنند.

سرهنگ ضرغام آذین رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ در این باره گفت: با دستگیری متهم و پلمب واحد صنفی، بلافاصله نسبت به بازرسی محل اقدام و طی آن 39 کیلوگرم انواع قرص و داروهای لاغری غیرمجاز کشف شد و متهمان پس از دستگیری به همراه داروها به مقر پلیس منتقل شدند و اعتراف کردند.

این مقام ارشد انتظامی در پلیس پایتخت خاطرنشان کرد: متأسفانه با توجه به اینکه مصرف این داروها و تبلیغ گسترده آن در فضای مجازی و همچنین آرایشگاه‌های زنانه به ازدیاد مصرف و اقبال آن دامن زده، به جوانان یادآوری می‌کنیم که قرص‌هایی تحت عنوان گلوریا، آلفا اسلیم، بک اسلیم، اسلیم فیت و بریکتون را که توسط عوامل سودجو در جامعه در حال فروش و توزیع است مصرف نکنند چراکه این قرص‌ها و مشابه آنها به‌دلیل آغشته بودن به ماده مخدر شیشه بشدت اعتیادآور است و اثرات جبران‌ناپذیری در روح و روان و جسم فرد مصرف‌کننده می‌گذارد. بنابراین ضمن هشدار جدی به خانواده‌ها، از آنها درخواست می‌کنیم حتماً درباره آثار و تبعات مخرب مصرف این‌گونه قرص‌ها با فرزندان خود صحبت کنند.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فاتب در پایان با بیان اینکه عزم پلیس در مبارزه با سوداگران مرگ جدی است و هیچ نقطه‌ای از شهر تهران برای جولان قاچاقچیان و مجرمان مواد مخدر امن نیست، از شهروندان خواست اطلاعات خود در زمینه فعالیت مجرمانه قاچاقچیان یا افراد سودجو که سلامت جامعه را با فروش دارو‌های غیرمجاز نشانه گرفتند از طریق تماس با شماره تلفن مرکز فوریت‌های پلیسی 110، با مأموران در میان بگذارند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی: آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • ترفند قدیمی لشکر بی‌حجابان خامنه‌ای: اینکه موهام بیرونه دلیل نمیشه وطن فروش باشم،جون میدم برای رهبرم
  • این ویدیو هم برای اون متقاضیانی که میخوان با زیردریایی غدیر و پهباد شاهد و قایق تندرو، ناو آبراهام لینکلن رو غرق کنند
  • ویدیوی کتک‌کاری نمایندگان مجلس ترکیه در مراسم سوگند وزیر جدید دادگستری
  • جنگنده فرانسوی داسو با نام «سوپر رافال» رقیبی برای اف-۳۵ آمریکایی
  • شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده
  • تصاویری از حراج یک شاهین کمیاب سفید در عربستان سعودی به قیمت ۳۳ میلیارد تومان
  • حمایت مهدی یراحی از معترضین با ترانه «آشوئیتس»
  • +344شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +260شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +250شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +200رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +174پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +155پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +148علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +138وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +129یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد