افشای عکس و اسامی برخی از کارمندان سایبری سپاه توسط گروه هکری لب‌دوختگان

ایران اینترنشنال: گروه هکری «لب دوختگان» با انتشار اطلاعاتی، هویت چند کارمند سپاه سایبری و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران جمهوری اسلامی را افشا و این افراد را کارمندان دو شرکت «ناجی تکنولوژی» و «افکار سیستم»، وابسته به سازمان اطلاعات سپاه معرفی کرد.

لب‌دوختگان در گزارشی که نسخه‌ای از آن برای ایران اینترنشنال ارسال شده، این افراد را کسانی معرفی کرده است که «با استفاده از ابزار نفوذ و هک، بارها به اهدافی در آمریکا و اروپا با هدف اخاذی، حمله سایبری کرده‌اند.»



لب‌دوختگان، پوستری حاوی تصاویر و اسامی برخی از این هکرها را منتشر کرده که در آن به نام‌های «‌منصور احمدی»، «‌علی آقا احمدی»، «‌محمد آقا احمدی»، «‌مجتبی معتمد»، «‌مهدی دامیار» و «‌مصطفی عباسی» به عنوان کارمندان سایبری سپاه اشاره شده است.

همچنین نام افراد دیگری از جمله «‌احمد خطیبی»، «‌حمید زارع»، «‌امیرحسین نیک‌‌آئین» و «‌مصطفی حاجی‌حسینی» به عنوان دیگر هکر‌های وابسته به سپاه در این پوستر آمده است.

بنا بر اطلاعات منتشر شده از سوی لب‌دوختگان، این هکرها با استفاده از حفره‌های امنیتی کشف شده در سازمان‌های اروپایی و آمریکایی، از آن‌ها اخاذی کرده‌اند.
سازمان امنیت سایبری آمریکا (CISA) سال گذشته اعلام کرد گروه‌های هکری مورد حمایت جمهوری اسلامی از ضعف‌های «مایکروسافت اِکس‌چِنج» و «فرانتیِر» برای نفوذ به شبکه یک شهرداری و یک بیمارستان کودکان استفاده کرده‌اند.

کریستوفر ری، رئیس پلیس فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی)، به تازگی اعلام کرد هکرهای وابسته به حکومت ایران در تابستان سال گذشته قصد داشتند حمله باج‌افزاری علیه بیمارستان کودکان بوستون انجام دهند.

او این حمله را «نفرت‌انگیز» خواند.

پژوهشگران امنیت سایبری می‌گویند شیوه هکرهای وابسته به سپاه پاسداران مشابه روش هکرهای کره‌شمالی است و این کشور رقیب هکر‌های حکومتی ایران در اخاذی از سازمان‌های غربی است.

بنا بر اطلاعات رسیده به گروه لب‌دوختگان، هکرهای سپاه پاسداران پیشتر اهدافی در داخل ایران را هم هک و با سرقت مشخصات شهروندان از آن‌ها اخاذی کرده‌اند.

گروه لب‌دوختگان یک گروه هکری مخالف جمهوری اسلامی است که هدف خود را «افشاگری در مورد فعالیت‌های سایبری جمهوری اسلامی» اعلام کرده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۲
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
این گروه هکری خیلی بی‌جا و غلط کرده که دست به همچین عمل زشت و نامقبولی زده. اینها باید تحت تعقیب قضایی و مجازات شوند. ماده قانون 17 رایانه‌ای: «هر کس به وسیله سامانه های رایانه ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.».
یکشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۳
۴۵
اقاجان - دبی، امارات متحده عربی
[::یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک::]اورین اورین ..حرف دل چلاغعلی را میزنی
یکشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +308مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +156حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +123حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +119واکنش رضا پهلوی به تصمیم بریتانیا برای مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی
  • +105سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +98بازداشت و بازجویی مجری پیشین پرس‌تی‌وی در فرودگاه هیترو لندن پس از شرکت در مراسم تشییع حسن نصرالله
  • +91حمله اسرائیل به مواضع حکومت سوریه؛ وزیر دفاع اسرائیل: به احمد الشرع اعتماد نمی‌کنیم
  • +89تظاهرات علیه سفر اسکی «جی دی ونس» پس از درگیری او با زلنسکی در کاخ سفید (ویدیو)
  • +87مهدی یراحی، خواننده معترض: در کنار بانوان سرزمینم می‌مانم و دیگر تقاضای مجوز نخواهم کرد
  • +84کنایه رئیس جمهور لبنان به جمهوری اسلامی: کسی نمی‌تواند ادعا کند این اقدامات در حمایت فلسطین است