رهبر طالبان: خواستار مناسبات قوی و حسنه با تمام جهان منجمله آمریکا هستیم

 هبت‌الله آخندزادهرادیو فردا: سخنگوی حکومت طالبان روز چهارشنبه، ۱۵ تیرماه، پیام رهبر این گروه به مناسبت عید قربان را منتشر کرد که در آن به «مناسبات حسنه و قوی» با تمام دنیا از جمله ایالات متحده ابراز تمایل شده است.

ملا هبت‌الله آخندزاده، رهبر گروه طالبان، در پیام رسمی خود به مناسبت این عید مذهبی تاکید کرده است: «ما به شمول امریکا با تمام جهان در چوکات تعامل و تعهدات متقابل مناسبات دیپلوماتیک، اقتصادی و سیاسی حسنه و قوی می‌خواهیم و آنرا به خیر تمام جهت‌ها می‌دانیم.»

او همچنین به همسایگان افغانستان اطمینان داده است که «افغانستان به هیچ کسی اجازه نمی‌دهد که با استفاده از خاک ما تهدید را به امنیت سایر کشورها متوجه سازد. همچنان از سایر کشورها می‌خواهیم که در امور داخلی ما هیچگونه مداخله ننمایند».

گروه تندروی طالبان در مردادماه سال گذشته پس از ۲۰ سال بار دیگر در کابل قدرت را به دست گرفت. در پی این رخداد که جهانیان را غافلگیر کرد، رهبران این گروه ادعا کردند که در این سال‌ها دچار تحول شده‌اند.

با این حال حکومت طالبان بر خلاف وعده‌های اولیه خود پس از تصرف کابل، در ماه‌های اخیر فشار را به‌ویژه بر زنان و دختران تشدید کرده است. اکثر زنان از حق کار و دختران بزرگ‌تر حتی از تحصیل محروم شده‌اند، نکاتی که در پیام رهبر طالبان به آنها اشاره نشده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۳
kevinpalang - مالمو، سوئد
معلومه دیگه، هرچی باشه آیت الله بایدن آوردتون سرکار.
‌پنجشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند