افشای مشخصات آیفون ۱۴؛ ظرفیت باتری بیشتر شده است

آرشیوصدای آمریکا: افشای اطلاعات غیررسمی درباره مشخصات گوشی‌های جدید «آیفون ۱۴» نشان‌دهنده بهبود جزئی در باتری‌ برخی مدل‌ها و کاهش ظرفیت باتری در یک مدل دیگر است.

به دلیل غیررسمی بودن این اطلاعات، ظرفیت‌های ادعا شده برای باتری هر چهار مدل آیفون ۱۴ که توسط دو منبع خبری مستقل در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، تفاوت‌هایی دارند.


با این حال علی‌رغم تفاوت‌ در اطلاعات ارائه شده، به‌صورت کلی ظرفیت باتری جدید آیفون ۱۴، یک درصد، و ظرفیت باتری آیفون ۱۴ پرو سه درصد افرایش یافته است، ولی از ظرفیت باتری آیفون ۱۴ پرومکس یک درصد کاسته شده است.

یکی از شایعات منتشر شده، عرضه آیفون ۱۴ مکس به‌عنوان جایگزینی برای آیفون ۱۳ مینی است ولی با توجه به تفاوت سایز آنها، امکان مقایسه‌ طراحی این دو مدل وجود ندارد.

با استناد به این اطلاعات درز کرده، می‌توان گفت که آیفون ۱۴ باتری بزرگ‌تری نسبت به آیفون ۱۴ پرو دارد، این در حالی است که ظاهرا بدنه این گوشی‌ها تغییر نکرده است.

چنین حالتی برای آیفون ۱۳ و آیفون ۱۳ پرو نیز وجود داشت که شاید امتیازی برای بلوک دوربین بزرگتر مدل پرو با یک دوربین تله‌فوتو باشد.

مدل جدید آیفون ۱۴ مکس ظاهرا بیشترین ظرفیت باتری را خواهد داشت، اما در مقایسه با آیفون ۱۴ پرو مکس، فقط اندکی ظرفیت بیشتر دارد. در نتیجه این مدل می‌تواند بهترین عمر باتری را در بین مدل‌های جدید آیفون ۱۴ داشته باشد.

البته باید در نظر داشت که با توجه به گزینه صرفه‌جویی در مصرف باتری که صفحه نمایش تطبیقی فعال می‌شود، آیفون ۱۴ پرو مکس همچنان می‌تواند گزینه بهتری نسبت به آیفون ۱۴ مکس باشد.

در مورد مدل‌های پرو مکس، آیفون ۱۳ پرو مکس باتری ۴۳۵۲ میلی آمپر ساعتی دارد، بنابراین طبق این شایعه، آیفون ۱۴ پرو مکس در واقع ۲۹ میلی آمپر ساعت کاهش می‌یابد.

البته تا حدی غافلگیر کننده است که اپل ظرفیت باتری خود را به این صورت کاهش می‌دهد، اما این موضوع به معنای از دست رفتن موقعیت آیفون ۱۴ پرو مکس به‌عنوان یکی از بهترین عملکردها در رتبه‌بندی عمر باتری گوشی‌ها نیست.

باید توجه داشت که علی‌رغم این کاهش ظرفیت، باتری این مدل همچنان بزرگ است و با توجه به شایعات موجود می‌توان گفت که به احتمال زیاد مدل‌های پرو باتری‌های ماندگارتری نسبت به مدل‌های غیر پرو دارند.

انتظار می‌رود که گوشی‌های جدید آیفون ۱۴ به رسم همیشگی شرکت اپل پس از برگزاری مراسم رونمایی رسمی، در پاییز روانه بازار شوند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟