پرواز جنگنده‌های روسی و چینی در اطراف ژاپن همزمان با نشست سران آمریکا,استرالیا, هند و ژاپن

العربیه: همزمان با نشست اخیر رهبران پیمان دفاعی چهارگانه «کواد» در توکیو، جنگنده‌های روسی و چینی بر فراز آب‌های اطراف ژاپن پروازهای تهدید‌آمیز انجام دادند.

به گزارش «العربیه»، نوبوئو کیشی، وزیر دفاع ژاپن گفت توکیو مراتب «نگرانی عمیق» خود بابت این قضیه را به مسکو و پکن ابراز کرده است. این پروازها در حالی انجام شد که رهبران آمریکا، استرالیا، هند و ژاپن در توکیو گرد آمده بودند تا درباره امنیت منطقه و جهان گفتگو کنند.


در ابتدا دو جنگنده چینی و دو جنگنده روسی در دریای ژاپن به یکدیگر پیوستند و با هم به سمت دریای چین شرقی پرواز کردند. پس از آن هم دو بمب‌افکن جدید چینی به همراه دو بمب‌افکن قبلی روسی پرواز مشترکی از دریای چین شرقی به سوی اقیانوس آرام انجام دادند.

یک هواپیمای جمع‌آوری اطلاعات روسی نیز روز سه‌شنبه از شمال جزیره هوکایدو به سمت شبه‌جزیره نوتو در مرکز ژاپن پرواز کرد، که وزیر دفاع ژاپن با توجه به نشست توکیو این اقدام اخیر را به‌ویژه «تحریک‌آمیز» خواند.

کیشی گفت: «ما مراتب نگرانی‌ عمیق خود بابت وضعیت امنیت ملی و منطقه‌ای را از مسیرهای دیپلماتیک اعلام کردیم. در حالی که جامعه بین‌الملل درگیر واکنش به تجاوز روسیه به اوکراین است، این واقعیت که چین با همکاری روسیه متجاوز چنین اقداماتی انجام می‌دهد، جای نگرانی دارد، و نمی‌توان آن را نادیده گرفت.»

در همین حال، جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا در پایان نشست «کواد»، با اشاره به بحران اوکراین، بدون اینکه نامی از چین بیاورد، به این کشور پیغام فرستاد. او گفت که تهاجم روسیه به اوکراین اهمیت اهداف راهبردی دولت وی برای اطمینان حاصل کردن از وجود «منطقه اقیانوس هند و آرام آزاد، باز، متصل، امن و انعطاف‌پذیر» را اثبات می‌کند.

به گفته بایدن: «تا وقتی که روسیه به جنگ اصرار می‌ورزد، ایالات متحده و شرکای آن برای کمک به واکنش جهانی همکاری خواهند کرد، چرا که این جنگ بر تمام نقاط جهان تأثیر می‌گذارد. در عین حال، ایالات متحده خواهان مشارکت قدرتمند و پایدار در منطقه هند و اقیانوس آرام است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
rahjoo - مازندران، ایران
روسیه و چین عددی نیستن.این یکی که در حد استان گیری یک کشور فقیر اروپایی مثل خر تو گل گیر کرده و اون یکی هم که هیچگاه در طول تاریخش یه ابرقدرت نظامی نبوده و هیچگاه هیج جایی رو فتح نکرده. و اصلا روحیه مردمش جنگاوری و ابرقدرت نظامی بودن نیست.همش دنبال پول هستن حتی با فروش بچه هاشون.
‌پنجشنبه ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا