تبادل ناموفق دو هواپیما توسط دو خلبان بر فراز آسمان آریزونا


دو پسرعمو، لوک آیکینز و اندی فرینگتون، در انجام اولین تبادل هواپیما بر فراز آسمان آریزونا ناموفق بودند، چرا که یکی از هواپیما‌ها سقوط کرد.

اندی فارینگتون و لوک آیکینز دو خلبان آمریکایی در اقدامی که رسانه‌ها آن را ماجراجویی جنون آمیز نامیدند با خروج حین پرواز از هواپیمای خود، آن‌ها را در آسمان آریزونا مبادله و هدایت کردند. این اقدام با کسب مجوز‌های لازم و هماهنگی قبلی بوده است.

 
به گزارش فرارو، لوک آیکینز و اندی فرینگتون برنامه ریزی کردند که هواپیما‌های سسنا ۱۸۲ خود را در حین پرواز در صحرای آریزونا و ارتفاع ۱۴۰۰۰ پا تعویض کنند.اداره هوانوردی فدرال روز دوشنبه اعلام کرد که در حال بررسی سانحه پس از یک شیرین کاری است. یکی از خلبانان در حالی که هواپیمایش از کنترل خارج شد و سقوط کرد، با چتر نجات به سلامت فرود آمد. مشخص نشده کدام یک از خلبانان با چتر نجات فرود آمده است.
 
برای این رویداد، هواپیما‌ها به سیستم‌های خلبان خودکار سفارشی مجهز شدند تا بتوانند در مسیر درست باقی بمانند. به گفته ردبول، هواپیما‌ها همچنین مجهز به ترمز و چرخ‌های بزرگ‌تر بودند تا سرعت فرود را کاهش دهند و اطمینان حاصل کنند که چتربازان می‌توانند به هواپیما‌ها برسند.
 
به گفته ردبول، هر دو خلبان سالم بوده و هیچ آسیبی گزارش نشده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا