ایران : نمایندگان طالبان پس از «به‌رسمیت شناخته‌شدن» در تهران مستقر خواهند شد

العربیه: سعیدخطیب‌زاده، سخنگوی وزارت خارجه ایران در اظهاراتی گفت، اگر طالبان به‌عنوان نظام سیاسی جدید در افغانستان به رسمیت شناخته شود، کابل می‌تواند نمایندگان رسمی خود را به تهران اعزام کند.

خطیب‌زاده، دوشنبه 18 آوریل در این زمینه تصریح کرد: «باید دولت جدید و نظام سیاسی جدید در افغانستان به رسمیت شناخته شود تا بتواند نمایندگان جدیدی را اعزام کند.»


امیر خان متقی نیز ایران را به عنوان مقصد اولین سفر خارجی خود به عنوان وزیر خارجه طالبان انتخاب کرد و با مقامات ایرانی دیدار کرده بود.

تاکنون هیچ کشوری حکومت طالبان را به‌رسمیت نشناخته است و تعداد انگشت شماری از کشورها از جمله روسیه دیپلمات‌های طالبان را پذیرفته‌اند.

وانگ یی، وزیر خارجه چین و ضمیر کابلوف، نماینده ویژه رئیس‌جمهوری روسیه برای افغانستان، پیشتر به‌صورت همزمان وارد کابل شده بوده و دیدارهای جداگانه‌ای با رهبران طالبان داشتند.

منیر اکرم، نماینده دائمی پاکستان در سازمان ملل متحد پیشتر اعلام کرده بود، اگر در میان کشورهای منطقه اجماعی صورت گیرد، طالبان به عنوان دولت رسمی افغانستان به‌رسمیت شناخته خواهد شد.

محمد حسن آخوند، رییس‌الوزرای طالبان نیز ادعا کرده بود که این گروه از تمام شرایطی که برای مشروعیت یک نظام ضروری است، برخوردار بوده و کشورها باید «جرأت کنند» طالبان را به رسمیت بشناسد.

سازمان ملل متحد در سال‌های 1996 تا 2001 که طالبان قدرت را در افغانستان در دست داشت، این گروه را به رسمیت نشناخته بود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وزارت خارجه آمریکا: سرکوب شکست خورده، مردم ایران ایستاده‌اند
  • هکتور و پزشکیان؛ رمز اتحاد علیه علی دایی،شهریار فوتبال؛ افشاگری ناگهانی درباره خرید عینک آفتابی
  • فعال سیاسی متحد ترامپ: شاهزاده رضا پهلوی به اقامتگاه ترامپ خواهد رفت
  • استقبال سرد از عراقچی در بیروت، هیچ‌یک از مقام‌های دولت لبنان به استقبال عباس عراقچی نرفتند
  • مشاور سابق امنیت ملی آمریکا خطاب به آیت‌الله‌ها: زمان آن رسیده که سفر نهایی‌تان به مسکو را آغاز کنید
  • گسترش همراهی ایرانیان با خیزش ملی؛ شهروندان ده‌ها شهر به اعتصابات پیوستند
  • تکمیل نخستین مرحله خلع سلاح حزب‌الله لبنان؛ عراقچی به بیروت سفر کرد
  • تاکنون حدود ۸۰۰ نفر از شبه‌نظامیان شیعه عراقی برای سرکوب مردم به ایران اعزام شده‌اند
  • سخنان دردناک یک متخصص تغذیه : من اول باید از بیمارهام بپرسم چه چیزی رو برای خوردن میتونید تهیه کنید
  • سرمقاله اورشلیم‌پست: «قدرت پهلوی» آینده ایران پس از جمهوری اسلامی است