روزنامه مالتا تودی: ترکیه مرکز قاچاق مواد مخدر به خاورمیانه و اروپا شده است

العربیه: اعلام خبری مبنی بر کشف و ضبط صدها کیلوگرم کوکایین در یک کشتی به مقصد ترکیه، خشم مقامات این کشور را علیه روزنامه «مالتا تودی» برانگیخت.

این روزنامه که هفته‌ای دو بار منتشر می‌شود، پس از کشف و ضبط 800 کیلوگرم کوکایین در یک کشتی از مبدا کلمبیا، از ترکیه تحت عنوان مرکز قاچاق مواد مخدر به کشورهای خاورمیانه و اروپا یاد کرد.


در گزارش این روزنامه با اشاره به کشف مواد مخدر مذکور در هفته گذشته، آمده است، «ارزش مواد مخدر کشف‌شده توسط گمرک مالت بالغ بر 117 میلیون دلار است».

مالتا تودی حجم و بزرگی محموله کشف‌شده را دلیلی بر نقش ترکیه در توزیع مواد مخدر در کشورهای خاورمیانه و اروپا عنوان کرد.

به گزارش این روزنامه، یک مامور مبارزه با مواد مخدر در گمرگ این کشور توانست از میان 1200 صندوق میوه در دو کانتینر یخچال‌دار این محموله که در 26 صندوق جا‌سازی شده بود را کشف کند.

طبق گزارش «العربیه» پس از این افشاگری، مقامات حزب حاکم «عدالت و توسعه» از شورای عالی رادیو و تلویزیون ترکیه موسوم به «RTÜK» خواستند تا نسبت به سانسور سایت روزنامه مالتا تودی اقدام لازم را اتخاذ کند.

پیشتر سادت بکیر، رئیس یکی از گروه‌های مافیایی ترکیه که در خارج از این کشور زندگی می‌کند، مقامات دولتی از جمله برخی وزرا را به قاچاق مواد مخدر متهم کرده بود.

او فرزند بن علی ییلدیریم، آخرین نخست‌وزیر ترکیه را به عنوان یکی از مهمترین قاچاقچیان مواد مخدر نام برده بود اما ییلدیریم نقش فرزندش «ایرکام» در چنین فعالیت‌های غیر قانونی را رد کرد.

به‌رغم درخواست‌ مکرر احزاب اپوزیسیون از رئیس‌جمهوری ترکیه برای انجام تحقیقات درباره نقش مقامات دولتی در ارتکاب جرایم سازمان‌یافته از جمله قاچاق مواد مخدر، تاکنون هیچ تحقیق قضایی در این رابطه انجام نشده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۸۶
میلاد2020 - داخائو، آلمان
طبق گفته ها، خود جناب آقای اردوغان که پدر خوانده تروریست‌های داعشی هست برای خرج و خل تروریست‌های سوریه از همین منابع پول تهیه میکرده و این خبر همچین جای تعجب ندا رد چون بیشتر ترکهای ترکیه پدرخوانده های فاحشه خانه ها، دیلر های اصلی و تبهکاریهای متعدد در آلمان هستند
دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند