زنان مین‌روب عراقی در حال پاکسازی مین‌های داعش - ویدیو



یک تیم زنان مین‌روب عراقی بمب‌های دست ساز کار گذاشته شده توسط شبه‌نظامیان داعش در شمال عراق را پاکسازی می‌کند، جان‌ها را نجات می‌دهد و با کار در زمینه‌ای که همچنان تحت سلطه مردان است، با سختی‌های آن نیز مقابله می‌کنند.

مین‌هایی که توسط گروه تروریستی داعش گذاشته شده است، مردم را می‌کشد و مانعی بزرگ برای زراعت کشاورزان محلی است.
 
سماء خلیل تیمی متشکل از پنج زن را رهبری می‌کند که هر بار یک تکه زمین را در بعشیقه با دقت پاکسازی می‌کنند.
 
او می‌گوید: در ابتدا کار با مین‌ها و بمب‌های دست ساز ترسناک بود، البته، این نام به تنهایی ترسناک است. اما زمانی که در دوره آموزشی  شرکت کردم با کسب تجربه، آسانتر شد.
 
وی گفت: اما سختی‌های دیگری وجود دارد که تا امروز باقی مانده است و ماهیت اجتماعی دارد. جامعه ما نمی‌پذیرد که زنان در رشته‌ای کار کنند که به نوعی ماهیت نظامی داشته باشد. رشته ما شبیه به ارتش است. پس چیزی که برای من سخت است این است که تا امروز نمی‌توانم به همه بگویم که در این زمینه کار می‌کنم.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
nooshin tehrani - روم، ایتالیا

زنان ایران، در حال پیدا کردن شوهر پولدار و به اجرا گذاشتن مهریه
‌سه شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.