رهبر گروه طالبان کشت انواع مواد مخدر در افغانستان را ممنوع اعلام کرد

ملاهبت‌الله آخوند‌زاده، رهبر گروه طالبان طی فرمانی کشت انواع مواد مخدر در افغانستان را ممنوع اعلام کرد. به گفتە طالبان اگر کسی از این فرمان تخلف کند، کشت وی تخریب و با او برخورد خواهد شد.

انعام الله سمگانی، سخنگوی طالبان روز یک‌شنبه ١۴ فروردین (٣ آوریل) در شبکه اجتماعی توئیتر نوشت کشت انواع مواد مخدر در افغانستان به صورت مطلق ممنوع است.


سخنگوی طالبان گفتە براساس فرمان ملاهبت‌الله آخوندزاده رهبر این گروه، در سراسر افغاستان استعمال و انتقال، خرید و فروش، واردات و صادرات و تولید هرگونه مخدر مثل شراب، هروئین، شیشه و حشیش ممنوع است.

این فرمان پس از جلسه سه‌روزه کابینه طالبان در قندهار به ریاست آخوندزاده صادر شد.

سازمان ملل متحد در نوامبر سال ٢٠٢١، نسبت بە افزایش محصول تریاک افغانستان هشدار داد.

افغانستان با تولید ٨٠ درصد تریاک دنیا، لقب بزرگترین تولید کننده‌ مواد مخدر در جهان را یدک می‌کشد.
تریاک و طالبان قبل از بازگشت بە حکومت
طبق گزارش نهادهای غربی، تا قبل از اینکه طالبان یک‌بار دیگر بە عرصه قدرت برگردد، با تولید، قاچاق و توزیع مواد مخدر بخش قابل ملاحظه‌ای از منابع مالی مورد نیاز خود را تامین می‌کرد.

طالبان در مناطق تحت نفوذ و کنترل خود به کشت خشخاش از سوی کشاورزان میدان می‌داد.

نیروهای وابسته به این سازمان اسلامگرا نه تنها از طریق مشارکت در تولید و فروش مواد مخدر کسب درآمد می‌کردند، بلکه از تولید کنندگان مواد مخدر مالیا‌ت‌های کلان می‌گرفتند.

تخمین زده می‌شود که طالبان در سال مالی ۲۰۱۹ به ۲۰۲۰ از محل مشارکت در تولید و فروش مواد مخدر حدود ۴۶۰ میلیون دلار درآمد کسب کرده باشد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۱
ab5534 - هلسینکی، فنلاند

طالبان دروغ میگه می‌خواد کشت خشخاش فقط دست خودش باشه
یکشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۳
۴۵
Momiji - توکیو، ژاپن

در ایران هم تجارت و کاشت و برداشت تریاک و دیگر مواد مخدر ممنوع هست و سالانه صدها نفر در این ارتباط اعدام میشن !! چون این تجارت در انحصار سپاه چهارپانه و سپاه اجازه نمیده کسی ، حتی بسیار مختصر و ناچیز دست درازی به این تجارت انحصاری بِکنه ! طالبان هم همینطور ، ممنوع میکنه که فقط این تجارت در انحصار خودش باشه !!
یکشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.