انتشار نماهنگ «من هم» درباره خشونت جنسی - کاری از فرآواز فروردین

 فرآوازفرآواز فروردین، خواننده ایرانی ساکن آلمان نماهنگ یا موزیک ویدئو جدیدی درباره خشونت جنسی علیه زنان منتشر کرد.

این اثر «من هم» نام دارد که برگرفته از عنوان جنبش جهانی است که از چندی پیش توسط زنان برای اعتراض به آزارهای جنسی شکل گرفته است.


این پروژه هنری حاصل همکاری فرآواز با جاستینا، رپ‌خوان ایرانی، است که علاوه بر سرودن ترانه، موسیقی را نیز ساخته است.

نماهنگ «من هم» توسط آمانج آزرمی هنرمند ساکن آلمان کارگردانی شده که خود در زمینه موسیقی اعتراضی فعالیت می‌کند.
فرآواز در حالی که خود را یک فمینیست معرفی می‌کند، به صدای آمریکا می‌گوید در سال‌های اخیر شرایطی برای زنان ایرانی در فضای مجازی ایجاد شد تا بتوانند درباره تجربیات خود از خشونت جنسی سخن بگویند.

او با اشاره به این که جنبش «من هم» از مدت‌ها پیش در کشورهای مختلف برای اعتراض به آزارهای جنسی آغاز شده است، می‌گوید سرانجام زمان آن فرا رسیده تا زنان ایرانی نیز به افشاگری درباره خشونت جنسی بپردازند و روایات خود را در این زمینه منتشر کنند.

به گفته فرآواز، زنان ایرانی زیر سلطه حکومت جمهوری اسلامی، قوانین زن‌ستیز، و فرهنگ سنتی، احتمالا نسبت به زنان سایر نقاط جهان تجربیات تلخ‌تری درباره آزارهای جنسی دارند.

این خواننده ایرانی در ادامه می‌افزاید که او در این اثر تجربه شخصی خود را از خشونت جنسی به صورت موسیقایی روایت می‌کند و باور دارد که بیان این روایت‌ها به زنان بیشتری قدرت و جرأت می‌دهد تا درباره تجربیات تلخ خود سخن بگویند و همراه با یکدیگر باعث پایان این چرخه خشونت شوند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۱
حق گو لندن - لندن، انگلستان
من‌نمی فهمم‌جرا هرچی زشت و چاق و بدترکیب است در سن پیر ‌پاتالی که مردی به او‌نگاه‌نمی کند می تو می تو من هم من هم می کند ؟ چرا وقتی جوان بودید و خوشگل و از سکستون به عنوان ابزار جهت پیشبرد کارتان استفاده می کردید می تو می تو نمی کردید ؟
شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویتکاف: توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی باید دائمی باشد
  • حزب‌الله لبنان: اگر به ایران حمله شود دخالت نمی‌کنیم اما آسیب به خامنه‌ای خط قرمز ماست
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • محسنی اژه‌ای در مورد اعتراضات دانشگاه ها تهدید کرد: ما وارد می‌شویم و هزینه بالاتر می‌رود
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند