اشک‌های آنیتا مقابل دوربین؛ «اگر امشب هم اتفاقی بیفتد کجا برویم؟»

جنگ هیچ استثنائی نمی‌شناسد، پیر و جوان، زن و مرد را قربانی می‌کند. اما قربانیان جنگ پیش از هرچیزی کودکان هستند، کسانی که به جای آموزش، بازی و لذت از دنیای پیرامون با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند. آنیتا تنها یک نمونه از هزارن کودکی است که خاطرات کودکی‌اش با جنگ و خشم گره خورده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۴
ordak - بن، آلمان
اخ که اشکم در اومد،واقعا ش#رم اور است ، همین تفاسیر است که فلان حـ... انگلیسی به خودش اجازه میده که بگه !" اکرایین کشور متمدن است و مثل عراق و افغانستان نیست، کسی نیست نه این مردک بی بته بفهمونه،زمانیکه درافغانستان و عراق تمدن شروع شد، اکرایینیها که هیچ اجداد اونها هم هنوز روی درخت نارگیل میخوردند.بگذریم،جنگ در افغانستان تنها ۳۵۰ هزار غیر نظامی و در عراق ۸۰۰ هزار غیر نظامی قربانی داشت،از قربانیهایی غیر نظامی بعد از جنگ که بخاطر الودگی رادیو اکتیو حاصل از بکارگیری مهمات دارای غشای اورانیومی چیزی نمیگم، کافی سری به بیمارستانهای . جنوب عراق در بخش سرطان بزنید،تا از انسانیت و انسان بودند احساس شرمندگی کنید، چرا کسی نیامداز بچه های عراقی و افغانی و سوری بنویسه که نه تنها سرپناه بلکه پدر و مادر و و سلامت خودشون را از دست دادند وی تنها توصیح بشر دوستها این بود، که بمب رها شده از هواپیما اشکال داشت یا گزارشات اشتباه باعث نمباران مناطق مسکونی شد. شیمیا یی ها جنگ ایران عراق گمنام مردند، کسی از بچه ها انها نگفت و از اشکشون ننوشت.واقعا بعضیها بیشرمند!
دوشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۱
۴۱
kalo palang - لندن، انگلستان
[::ordak - بن، آلمان::]. درود بر شما. الان حدود ۴۰ تا ۵۰ سال هست که این درد هر روز مردم هست در این کشورهای جنگ زده. و چندین برابر بدتر
‌سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۷
۶۵
بلوچ اسلو - اسلو، نروژ
۱- دوستان ؛ اگر کمی به عقب برگردیم به ما تلقین شده است که مردمانی خونگرم و مهمانوازیم. درست است مهمان نوازیم. به شرطی که مهمان جهان دریده و رنگین پوست نباشد. البته اگر شمالی بیاید به جنوب در بلوچستان بیگانه است. یا تهرانی به شمال و برعکس غریبه است. ولی اگر خارجی مو بور و چشم آبی بیاید برایش گردن می شکنانیم. مصیبت و جنگ مرز نمی شناسد باید تقبیح بشود. ولی آیا جان بچه افغان و عراقی و فلسطینی و فلیپینی و آسیایی و افریقایی برایمان چون بچه اکرانی ارزش دارد? مگر همین تجاوز شوروی به افغانستان نبود موضع ما چگونه بود? آیا اگر امریکا به جایی حمله میکرد واکنش ما همینطور بود?
‌سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۶
۶۵
بلوچ اسلو - اسلو، نروژ
ادامه- جالب است دوستی خوش نویس بنام آقای زرتشت درباره اکراین جامه دریده و به همه حمله میکند. زرتشت حالا شده سمبل صلح و مهربانی. ولی همین زرتشت موقع ترامپ طرفدار بمباران ایران بود. برای فلاکت و کشتار ایرانیان ککش نمی گزید. دیروز ترامپ برایش نماد ملی بود. ولی امروز تو زرد در آمد. چطور مگر کیفیت هموگلوبین بچه اوکرانیایی بهتر از بچه ایرانی هست? حقایق و واقعیت ها را نباید دیمی فروخت. دوستان؛ بد و خوب همه جا هست. ولی ببینید لهستانی ها و اکراینی چطور خارجی های رنگین پوست را همیشه و اکنون مورد تحقیر قرار می دهند. دختر سیاه پوست انگلیسی مود حمله قرار گرفت. در این کشورها سیاه پوست بودن معیار است نه پاسپورت! بنده این جماعت را خوب میشناسم. دوستان زیادی دارم. هم دوست دختر روس داشته ام; هم اکرانیایی, هم لهستانی. هیچکدام طاقت دیدن دیگری را ندارند. ولی همه مشترک دوست ندارند ما ببینند.
‌سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران