رفتار زشت سردار آجرلو با یک خبرنگار خانم



سردار مصطفی آجرلو مدیرعامل استقلال به تازگی حرکتی عجیب کرده که بدون حاشیه نبوده است. او روکش قرمز میکروفون یکی از خبرنگاران زن را جدا کرده و به زمین پرت می‌کند!

 مدیرعامل استقلال بعد از آنکه با واکنش خبرنگار زن مواجه می‌شود تازه از او می‌پرسد که این رنگ به دلیل همخوانی با لوگوی رسانه است یا خیر؟ 
 انتقاد‌ها به این رفتار  آن قدر زیاد شد که شب گذشته مدیرعامل استقلال رسما بابت این رفتارش عذرخواهی کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۲
shahinsgd - اسن، آلمان

اکثر مدیرهای مدارس دهه ۶۰ و ۷۰ عین این مرتیکه روانی و عقب مونده و عقده ای بودن....
یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۱
۳۶
mosyiran - والیس، جزایر والیس و فورتانا

یک قلاده کیسه کش سپاهی حکومتی
یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۴
۴۵
علی چلاق - دوسلدورف، آلمان

واقعا هرچی بیشتر. نگا می کنی ، بیشتر. به این موضوع پی می بری که این مملکت دست یه مشت اسکول عقب افتاده هدایت می شه. خیلی باحاله خبرنگار بهش می گه این چه حرکت زشتی بود، می گه شما قرمزیت. اسکول یادش رفت بپرسه که ناهار خوردید یا نه.
یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۵
۴۳
rahjoo - مازندران، ایران

من پرسپولیسی هستم ولی میدونم نصف مدرسیرا تاریخ پرسپولیس که سری تو سپاه داشتن مثل این هزار پدر ذاتا بیشرف هستن.اینا همش فیلمه برا چارتا جوجه طرفدار
یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۲
۳۵
arian1 - ابادان، ایران

در حکومتی که رهبرش یک آخوند روضه خوان و لواط کار و رئیس جمهورش یک آخوند بی سواد باشد نمی توان انتظار داشت که مدیران و مسئولان آن حکومت با شعور و آگاه باشند.
یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۳
۴۵
SydneyWater - سیدنی، استرالیا

در مکتب اسلام و‌حکومت اهریمنی شیطان، ادب و احترام داشتن خطاست!!
یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۶
۵۳
Dozakhi - شفیلد، انگلستان

خیر سرش مدیر باشگاه فرهنگی ورزشیه. قرمز خاریه تو چشم این لمپن عقب افتاده. همینا باعث و بانی گرفتاریهای ورزش هستند.
یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۵
۵۵
پاینده ایران و ایرانی - مالمو، سوئد

یک مشت روانی که مملکتو إشغال کردن, ? واقعاً اینا انسانن , ولی آدم هر چه به قیافه اینا دقت میکنه شک از انسان بودنشون میکنه. ( نژادشون بیشتر میخوره که از خرس و خوک و گوریل باشن. با عرض پوزش از خرس و خوک و گوریل جان)
یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۱
۶۲
یا فاطمه زهرا - کپنهاک، دانمارک

ربطی به قرمز و آبی نداره. مردی که یه زن جوان و معطر رو با رنگ قرمز ببینه از تمرکز درمیاد. اقدامش صحیح بود.
یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۰
۶۶
بینوایان1 - دوسلدورف، آلمان
[::یا فاطمه - کپنهاک، دانمارک::]. ادب را رعایت کن.
‌سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۶:۱۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.