۱۷ مصدوم در آتش‌سوزی مجتمع تجاری و تفریحی تیراژه در غرب تهران

 تصویری از عملیات مهار آتش در مرکز خرید تیراژهاخبار منتشر شده در رسانه‌های ایران حاکی از وقوع آتش‌سوزی در مجتمع تجاری و تفریحی تیراژه در غرب تهران و مصدومیت بیش از ۱۰ نفر بر اثر این سانحه است.

یحیی‌صالح طبری، سرپرست مرکز اورژانس تهران با اعلام این خبر به خبرگزاری ایرنا گفت، بر اثر این حادثه که دوشنبه ۲ اسفند ماه به وقوع پیوست که ۱۷ نفر مصدوم شدند، که از این تعداد ۷ نفر به مراکز درمانی منتقل شدند.


آزاده مختاری، دبیر اجتماعی خبرگزاری رکنا، با انتشار ویدئویی از آتش سوزی در این مرکز خرید در توئیتر خود نوشت: «احتمال محبوس شدن تعدادی از افراد در آن وجود دارد.»

با این حال سیدجلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، پس از پایان عملیات آتش‌نشانان به ایرنا گفت که این حادثه از یک مغازه فست‌فود به وسعت ۴۰ متر در طبقه همکف مجتمع تجاری و تفریحی تیراژه آغاز شد و به یک مغازه پوشاک‌فروشی رسید که با حضور ماموران چهار ایستگاه آتش‌نشانی، آتش خاموش شد.

آقای ملکی با بیان اینکه در این حادثه، انفجار بدلیل وجود سیلندرهای گاز روی داده است افزود از محل این دو مغازه حدود ۱۰ سیلندر گاز ۵۰ کیلویی خارج شده است.
برخی از کاربران در توئیتر نیز تصاویری از داخل مرکز خرید تیراژه و در زمان آتش سوزی در این مرکز خرید منتشر کردند.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که اخبار دقیقی از میزان خسارات وارده از سوی رسانه‌های داخلی ایران منتشر نشده است.

طی روزهای گذشته نیز آتش سوزی در بازار بزرگ تهران، ده‌ها مغازه را در کام خود کشیده بود.

در سال‌‌های اخیر آتش‌سوزی‌های متعددی از جمله در تاسیسات زیرساختی و همچنین نظامی ایران روی داده است که برخی گمانه‌زنی‌ها از خرابکاری در تاسیسات حکایت دارد. هر چند نقش عدم رسیدگی و نگهداری نامناسب تاسیسات هم در بروز این آتش‌سوزی‌ها رد نشده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
SydneyWater - سیدنی، استرالیا

مرگ بر خامنه ای لعنت بر خیمنی!!!
‌سه شنبه ۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +463شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +329علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +322شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +267در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +262محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +211دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است
  • +202رویترز: همسر مجتبی خامنه‌ای (دختر حداد عادل) و داماد علی خامنه‌ای ( همسر دختر خامنه ای) کشته شده‌اند