من به این آزادی اعتراض دارم، اگر به این شکل باشه من از اسلام بر‌می‌گردم»اسفند ۵۷، تهران

رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۱
حق گو لندن - لندن، انگلستان

اگر ان‌موقع اینها پخش می شد متوجه می شدیم که این اخوندهای دگم بیشرف متحجر خود طالبان امروز هستند . متاسفانه آن موقع بعلت نبود تکنولوژی امروز این ها را ملت و دنیا ندید و به این روز افتادیم .
شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۸
۶۶
zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
زیاد بودند.که فریاد می‌‌زدند. اعتراض می‌‌کردند. همین دار و دسته پاچه خار و پیر زن می‌‌گفتند.خفه شما عقل ندارید. ماهیت ضد امپریالیستی امام را شما درک نمی‌‌کنید. حتا حاضر بودند. گونی و پتو بر سر. ولی امام بیاد.دست کم مدافع گونی بر سر. در پاریس چند سالی‌ پیش گفت. پوزش از مردم ایران. یادش گرامی. قبل از مرگ طلب خود را تا ریال اخر به ایرانی‌‌ها پرداخت کرد. با جوجه‌ها .که ادعا خروس لاری دارند.چکار کنیم؟ خروس‌ها این‌ها بی‌ پر شده و لخت و عریان. جوجه ادا خروس. می‌‌دانید بعد سال ۵۷ این پاچه خار‌ها به این زنها معترض چه می‌‌گفتند. ؟ فاحشه‌ها امریکا. نمونه هم از شیلی و اعتراض زنان معترض به سالوادر النده می‌‌اورند. یعنی امام امت برا این‌ها سالوادر النده بود.و هر زنی.که زمان رضا شاه تا دید. برا این ها. فاحشه آمریکا بود.
شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۸
۶۶
zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
تمامی نوشته‌ها اینها.روزنامه‌ها این ها.هنوز وجود دارد و می‌‌شود.خواند. ولی امروز؟ نه ما نبودیم. اگر روزی این‌ها در ایران به قدرت رسند. اولی‌ کاری که خواهند کرد. هر چه روزنامه و بایگانی از سال ۱۳۵۶ تا ۱۳۶۳ است. آتش خواهند زد. ۷ سال تاریخ ننگین.امت خلق و مستضعف. که هم ما را فنا دادند. هم خودشان را. هم ملت ایران. و هنوز هم دست بر نمی‌‌داند. لیفتینگ چهره پر از چروک در بهترین مطب‌ها برلین. پاریس. لندن. دامن GUGI در حراجی ها. دم و دم عکس. به فامیل در ایران با WhatsApp .هنوز دم از خلق ملت مظلوم بلوچ ترک فلسطین می‌‌زنند. خود خلق ولی در گوشه ایران.فریاد پشیمان هستیم.
شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +392رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +284کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +233اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +232شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +221مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +206روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +192اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +190شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +176ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +160کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند