مقررات جدید آلمان برای مسافران ایرانی

دویچه وله :ایران هم اینک از نظر وضعیت پاندمی در فهرست ۱۵۰ کشور پرخطر وزارت بهداشت آلمان قرار ندارد. مسافران ورودی اما باید گواهی واکسیناسیون جانسون، فایزر، مدرنا یا آسترازنکا را داشته باشند و مدرک تست منفی پی سی آر نیز ارائه دهند.

همزمان با شیوع بیشتر سویه اومیکرون در ایران، دولت آلمان مقررات جدیدی برای سفر به این کشور در نظر گرفت.


کلیه مسافران ایرانی برای ورود به آلمان باید کارت واکسیناسیون کامل و تست پی سی آر را ارائه دهند. واکسن های مجاز و مورد تایید نیز جانسون، فایزر، مدرنا و آسترازنکا اعلام شده‌اند. تست منفی پی سی آر باید مهر مراکز مورد تایید وزارت بهداشت را داشته و در ۴۸ ساعت مانده به موعد پرواز انجام گرفته باشد. این مقررات برای همه افراد بالای شش سال الزامی است.

در عین حال گفته شده که اگر از آخرین نوبت واکسیناسیون مسافر ۱۴ روز گذشته باشد، نیازی به تست پی سی آر و قرنطینه وجود ندارد.

در حال حاضر، ایران در فهرست کشورهای پر خطر  وزارت بهداشت آلمان قرار ندارد. پیشتر و زمانی که ایران در این لیست بود، مسافران باید در سامانه ویژه ای به شکل انلاین ثبت‌نام می کردند و تایید نهایی را در بدو ورود به ماموران اداره بهداشت مستعر در فرودگاه مفصد ارائه  می‌دادند.

آلمان هم اینک فقط مسافرانی را می پذیرد که پاسپورت اتحادیه اروپا، ایسلند، نروژ، سوئیس، آمریکا و کانادا را دارند و یا دارای ویزای نوع D آلمان یا نوع C حوزه شنگن هستند؛ مشروط به این‌که مسافر دارای کارت واکسیناسیون باشد.

با شیوع سویه اومیکرون، آلمان سه چهارم از ۲۰۰ کشور دنیا را در رده پرخطر از نظر ویروس کرونا طبقه‌بندی کرد. این تعداد در هفته آخر دسامبر ۲۰۲۱ تنها ۵۰ کشور بود. علاوه بر سختگیری وزارت بهداشت در باره مسافران، وزارت خارجه نیز از شهروندان خود خواسته است تا از سفرهای توریستی و غیرضروری به کشورهای پرخطر خودداری کنند.

وزارت بهداشت آلمان، کشورهای پرخطر کرونایی را بر اساس آمارهای رسمی آنها از موارد ابتلا، مرگ و بستری درجه بندی می‌کند. وزارت بهداشت ایران چند هفته است که آمار درگذشتگان را دو رقمی و تعداد شهرهای قرمز را صفر اعلام می‌کند. در تازه‌ترین گزارش‌ها اما هشدار داده شده که اردکان در استان یزد وضعیت نارنجی دارد و ۳۲ شهرستان نیز با توجه به میزان بیماران بستری، از وضعیت آبی کرونا خارج شده و در وضعیت زرد قرارگرفته‌اند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • ماجرای کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج و ۳۰۰ مسوول میدانی بسیج در یک روز
  • مدیر مرکز ضد تروریسم آژانس امنیت ملی آمریکا در مخالفت با جنگ ایران استعفا داد
  • وزیر امور خارجه آلمان: ایده تغییررژیم کنترل‌شده در ایران غیرواقعی است
  • کارنامه احمدرضا رادان؛ از سرکوب اعتراضات تا تحریم‌های جهانی و کنترل‌های اجتماعی
  • اسرائیل خطاب به بسیجیان: آیا ارزش دارد جانتان را برای رهبران پوشالی به خطر بیاندازید؟
  • تصاویر سلبریتی‌های جهانی بر روی فرش قرمز مراسم اسکار ۲۰۲۶
  • واشنگتن پست: اسرائیل ایرانیان را به شورش فرا می‌خواند به‌رغم آنکه از احتمال «قتل‌عام» آنها آگاه است
  • هشدار شاهزاده رضا پهلوی به سرکوبگران در شب چهارشنبه سوری: از ساعت ۶ بعدازظهر خیابان‌ها را ترک کنید
  • +329ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +276شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +259اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +187ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +145شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد